2777
2789
عنوان

یارانه

164 بازدید | 13 پست

رو شوهرتون ب شما میده یا اینکه. واسه خودشه؟

بچها اینجا فضای مجازیه‌ جاییه ک‌ بیایم یکم حال و هوامون عوض شه و دمی باهم گفتگو کنیم ....دل همو با حرفامون نشکنیم به هم احترام بزاریم🌺🌈

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

نه واسه خودمه منم باهاش قرعه نوشتم اسمم در اومد دادم طلا 

احسنت بهترین کاره

بچها اینجا فضای مجازیه‌ جاییه ک‌ بیایم یکم حال و هوامون عوض شه و دمی باهم گفتگو کنیم ....دل همو با حرفامون نشکنیم به هم احترام بزاریم🌺🌈

هووووم هنوز شوهر نکردم اما زندایی کارت یارانشو میذاره دست من میگه تو برام پس اندازش کن نده ب داییت 😐 

«تماس با زندان برقرار شده ، تماس گیرنده زندانی میباشد» امیدوارم هیچوقت این صدا 👉🏿رو از پشت تلفن نشنوید لطفا برای آزادی همسرم دعام کنید💔/امضای قبلیم رو پاک کردم اما تو تاپیکا راجع بش توضیح دادم ! خدا جونم به خودت قسم من اگه جای تو بودم دلم به حال این بندت میسوختاااا بجنب قربونت برم بجنب💔

پول منو اون نداریم ریخته وسط هر کی خواست بر میداره

صلوات خاصه امام زمان (عج):  اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى وَلِيِّكَ وَ ابْنِ أَوْلِيَائِكَ الَّذِينَ فَرَضْتَ طَاعَتَهُمْ وَ أَوْجَبْتَ حَقَّهُمْ وَ أَذْهَبْتَ عَنْهُمُ الرِّجْسَ وَ طَهَّرْتَهُمْ تَطْهِيراً
دسته من ،اصلل یارانه واسه زنه

چطور؟

کارت یارانه ازوقتی زیاد کردنش دست خودم بود و منم میدم طلا

احسنت .

نفری چقد میگیرین؟

احسنت . نفری چقد میگیرین؟

ما سه نفریم ۸۶۵ من مثلا سه چهارماه جمع میکنم میدم یه تیکه طلا 

یا پول میزارم رو اون یارانه سه چهار ماه بعد طلای سنگین تر میخرم

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
ما سه نفریم ۸۶۵ من مثلا سه چهارماه جمع میکنم میدم یه تیکه طلا  یا پول میزارم رو اون یارانه سه ...

ماهم ۳نفریم . 

از ماه قبل ب شوهرم گفتم یارانه رو باید بهم بدی. گف باش ولی هنوز برام نفرستادش 

ی شهر دیگس کار میکنه

ماهم ۳نفریم .  از ماه قبل ب شوهرم گفتم یارانه رو باید بهم بدی. گف باش ولی هنوز برام نفرستادش&n ...

فرستادن و ول کن بگو کارت و بده به خودم 

من کارت دستمه اصلاشوهرم نمیدونه کی اومد 

الان امروز فوری رفتم انتقال دادم به کارت پسندازم بااینکه کارت کلا دست منه

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖