2777
2789
عنوان

پوست🎨

236 بازدید | 25 پست

سلام خانوما حالتون خوبه؟ 😊

من هرروز میرم دانشگاه، چی بزنم به صورتم که مناسب روزانه باشه بین کرم پودر وضدافتاب موندم!!! 

چند روزه همش میپرسم ولی گیج شدم، چه مارکی وچه کرمی برای استفاده روزانه معرفی میکنید البته پوشانندگیشم خوب باشه، پوستم خشکه وگندمیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این خو مشخصه ضد آفتاب ولی برند خوب بگیر  کرم پودر روزانه پوستت رو خراب میکنه

اره میدونم چند هفته س یک در میان میزدم، ضدافتابم به پوستم نیومد قرمزم کرد، موندم چه مارکی بگیرم

چه مارکی خوبه؟  واینکه من گندمیم ولی هرچی میگیرم تیره ترم میکنه یا ضدافتابا همینجورن کلا؟؟؟&nb ...

ضدافتاب درماتيپيك من استفاده ميكردم رنگ روشن (خيلي روشن نه معمولي)

حتما رنگ بژ خريدي ك تيره كرده 

ضدافتاب رزاكلين هم خوبه الان اينو ميزنم

تو خنده ي دوري در ياد…🖤
برای روزانه سنگین نیست؟ 

هر کرم پودری بخوای بزنی سنگینی خودشو داره اونم برای روزانه حتی ضدافتاب چ برسه ب کرم پودر...اگه میخوای کرم پودر هم داشته باشه اینی ک گفتم من راضیم....اگه ضدافتاب فقط میخوای سینره خوبه

ضدافتاب درماتيپيك من استفاده ميكردم رنگ روشن (خيلي روشن نه معمولي) حتما رنگ بژ خريدي ك تيره كرده&nb ...

اره دختره بیشور نگام کرد گف بژ طبیعی برات خوبه منم خنگ گرفتم اوردم زدم دیدم اوووو قرمز وسیاسوخته شدم

درماتیپیک ورزاکلین یادداشت میکنم، یادم بمونه

اره میدونم چند هفته س یک در میان میزدم، ضدافتابم به پوستم نیومد قرمزم کرد، موندم چه مارکی بگیرم

وقتی میگی به پوستم نیومده ب نظرم بهترین کار اینه که ی پزشک پوست برو بگو کرم مناسب پوستت برات بنویسه اینجوری دیگع میدونی چه مارکی هم بگیری :)