2777
2789
عنوان

بگین چیکار کنم؟

180 بازدید | 27 پست

من مجردم و با زن پدر و پدرم زندگی میکنم همه خواهر و برادرام ازدواج کردن و اصلا هیچ کاری به زندگی ما ندارن

همون سالی که زن پدرم اومد به این خونه یه خانم بیوه با دخترش که اون زمان ۲۴،۲۵ سال بود همین که تایم ناهار میشد بی خبر میومد خونه مون بدون اطلاع قبلی و ناهار میخوردن و میرفتن

من اون موقع چند بار بهشون تیکه انداختم یه مدت گم و گور شدن 

زنه جلو بابام عشوه زیاد میاد و زن پدر الاغمم نمیفهمه که طرف برا تور کردن میومده

الان بعد چند سال دوباره سر زده امروز اومدن دخترش هنوز مجرده و زنه هم ازدواج نکرده

فقط هم سر ناهار میان

میخوام زن پدرم رو بترسونم بگم طرف به زندگیت چشم داره و میخواد جات رو بگیره بعدم شدی نوکرش که براش میپزی جلو روش میذاری

حقیقتش حوصله ندارم مثل خودشون پاشم سر ظهر برم خونه شون چون برای خودم شخصیت قائلم و ممکنه بی احترامی کنن

تنها راه اینکه زن پدرم جوابشون رو نده، شما راه دیگه ای سراغ دارین که بشه از شر این ادمای بچاپ و خونه خراب کن خلاص شد؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به زن بابات بگو خب شاید خودشم خوشش نمیاد ولی روش نمیشه بگه چن بار بگید خونه نیستیم و درو باز نکنین ...

بهش یه گوش زدی میزنم، ولی کلا شده نوکر اینا نمیدونم چرا جوابشون رو میده 

زن پدرم ادم بدی نیست تقریبا سازش داریم اینکه بابام بخواد طلاقش بده و این زنه یا دخترش رو بگیره خب ناجوره 

کاش خودم زودتر ازدواج میکردم خلاص میشدم  از این خونه 😒

به زن بابات بگو خب شاید خودشم خوشش نمیاد ولی روش نمیشه بگه چن بار بگید خونه نیستیم و درو باز نکنین ...

به خدا اگه متاهل میبودم مثل خواهرام اصلا به هیچ جام نبود که چه اتفاقی میفته 

بهش یه گوش زدی میزنم، ولی کلا شده نوکر اینا نمیدونم چرا جوابشون رو میده  زن پدرم ادم بدی نیست ...

به نظرم اینا میان تلپ بشن برا ناهار چون اگه قصدش چیز دیگه بود فقط برا ناهار نمیومدن ولی در کل کارشون زشته خیلیم رو دارن از بس زن بابات بهشون رو داده

کاربر قدیمیم
به نظرم اینا میان تلپ بشن برا ناهار چون اگه قصدش چیز دیگه بود فقط برا ناهار نمیومدن ولی در کل کارشون ...

جلوی بابام ناز و عشوه زیاد میان 

زن بابام خدایی خوشگل نیست یعنی ارایشش هم بکنی تا صورتش عمل نشه بی فایده ست ولی این زنه و دخترش خوبن از نظر ظاهر،

یکی نیست به زن بابام بگه به این گرونی ها اگه غذایی هم هست باید خودت بخوری نه اینکه همینا یه لیوان چایی از مال خودشون بهت نمیدن ما که از خونه شون چیزی ندیدم