2777
2789
عنوان

بگین چیکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=263475127]جلوی بابام ناز و عشوه زیاد میان  زن بابام خدایی خوشگل نیست یعنی ارایشش هم بکنی ...

نمیدونم والا مرده دیگه ، مامانم که فوت کرد بابام چهل مامانم نشده بود زن زن میگفت که زن میخوام سریع هم ازدواج کرد

اخه طول کشید من با زن پدرم سازش کنم و کنار بیام الان ۷ ساله دارم باهاش زندگی میکنم

باز این بره یکی دیگه بیاد یه مدل دیگه باشه😐😐 خدا بخیر کنه😑

بابامم بگو بخند داره 

نمیدونم والا مرده دیگه ، مامانم که فوت کرد بابام چهل مامانم نشده بود زن زن میگفت که زن میخوام سریع ه ...

عزیزم خدا رحمتش کنه

نه نه اصلا این فکرو نکن زن بابات سادس تو ساده نباش به زن بابات بگو همه اینارو ببین عکس العملش چیه شاید خودش اصلا مشکلی نداشته باشه

یه بار بگو ببین اگه کاری نکرد بدون براش مهم نیس بیخیال شو

کاربر قدیمیم
هردو😅 شاید خیلی اجتماعی نیستی

واسه کار که واقعا سخت گیر میاد محیط سالم و حقوق بدرد بخور

واسه ازدواج هم ادمای اطرفام نرمال نیستن خب ، مثلا همین زنه با دخترش رفت و امد داره ولی پسر نداره

اگه کسی رو بشناسه برا دختر خودش جور میکنه 

کلا برا خاستگار و ازدواج اگه کسی سراغ داشته باشه برا خودش جور میکنه

خونه خواهر و برادرامم میرم کسی منو میبینه و بهشون پیشنهاد میده اونا به من نمیگن و رد میکنن

بعد از رد کردن بهم میگن که فلانی هم بود ولی ما ترسیدیم خوبی خرابی بشه بگن تو این وصلت رو جور کردی برامون شر بشه 😐😐

محل مون اصلا خوب نیست همه شون لات چاقو کش هستن

واسه کار که واقعا سخت گیر میاد محیط سالم و حقوق بدرد بخور واسه ازدواج هم ادمای اطرفام نرمال ...

ای بابا

خودت برو سرکار و باشگاه هم خواستگار پیدا میشه هم مستقل میشی

ولی هیچوقت بخاطر اینکه از زن بابات و خونه پدریت خلاص بشی ازدواج نکن چون ازدواج کنی هزارتا مشکل به مشکلاتت اضافه میشه

کاربر قدیمیم
هردو😅 شاید خیلی اجتماعی نیستی

حالا کار کردن رو نمیدونم ولی ازدواج به نظرم کاملا به شانسه

دختر دایی من پرستاره تو بیمارستان الان نزدیک ۴۰ سالشه مجرده، خواهرش ۳۳ سالشه میره تو مراسمای عروسی دف میزنه و میرقصه اونم مجرده با اینکه همش لباس مجلسی بپوشی و ارایش کرده باشی ولی خاستگار درستی نداشته باشی

دختر همسایه مون تو بوتیک لباس مردونه کار میکنه با برادرش شریکه و فروشنده ست، کلی پسر هر روز میان ازش خرید میکنن اونم ۳۵ سالشه مجرده 

به نظرم به اجتماعی بودن نیست به شانسه

حالا کار کردن رو نمیدونم ولی ازدواج به نظرم کاملا به شانسه دختر دایی من پرستاره تو بیمارستان الا ...

درسته ولی اجتماعی بودن خیلی تاثیر داره ک کلا بیرون زیاد بری مهمونی بری

بعضیام خودشون دلشون نمیخواد ازدواج کنن یا شرایط ازدواجو ندارن ولی به نظرم انقد دنبال ازدواج نباش هروقت خواستگار برات اومد ازدواج کن

کاربر قدیمیم
ای بابا خودت برو سرکار و باشگاه هم خواستگار پیدا میشه هم مستقل میشی ولی هیچوقت بخاطر اینکه از زن ب ...

عزیزم من تو یه شهر کوچیک و داغون هستم، زاهدان زندگی میکنم بیشتر ادمای این شهر بلوچ هستن که از نظر اعتقاد و فرهنگ با ما فارسا فرق دارن و تفاهمی نیست

از شانس گند من خونه مون تو محله بلوچ نشینه ، همسایه فارس نداریم که رفت و امد کنم باهاشون

باشگاه و کلاس های هنری هم از خونه مون خیلی دوره

در کل شرایط و محیط زندگیم گند ، شانسم گند تر ، ادمای اطرافم گند تر تر 🤣

عزیزم من تو یه شهر کوچیک و داغون هستم، زاهدان زندگی میکنم بیشتر ادمای این شهر بلوچ هستن که از نظر اع ...

😥😥😥😥

بازم دلیل نمیشه تو از خواسته هات دست بکشی

کار پیدا میشه خودت تنبلی میکنی

کاربر قدیمیم