2777
2789
عنوان

چی بپزم

357 بازدید | 31 پست

بچه ها من تازه نامزد کردم و خانوادم رفتن ویلامون ، امروز تنهام 

قرار شد نامزدم بیاد سرکارم دنبالم باهم بریم خونمون شامم بمونه 

چی درست کنم؟ اولین باره

شانس بدم ماشینمم خراب شد صبح با اسنپ اومدم نمیتونم زود تر برم که تدارک ببینم

مواد غذاییمم محدوده چون مامانم با خودش برده که خراب نشن

بیایید دنیارو به جای بهتری تبدیل کنیم  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا شب وقت داری یا قیمه بزار یا قرمه

یا مرغ درس کن کنارش سیبزمینی 

یا گوشت اگ هس بریونیش کن

یا ته چین یا عدس پلو با گوشت قلقلی

یا سالاد ماکرانی پاستا لازانیا ماکرانی سالاد الویه

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
تا شب وقت داری یا قیمه بزار یا قرمه یا مرغ درس کن کنارش سیبزمینی  یا گوشت اگ هس بریونیش کن ی ...

ب من گشنه رحم کنه اسم هرچی خوشمزه بود گفتی که😁❤

(درخواست دوستی نده ک ب هیچ عنوان قبول نمیکنم) میگه ک آقای قاضی چشاش سگ داشت منم ک ایت باز😆❤
اول این سوالا رو جواب بده  چی دارین ؟ مهارت اشپزیت در چه حده و تو چه غذایی بیشتر مهارت داری ؟ ...

گوشت چرخ کرده و مرغ و سیب زمینی و پیاز و برنج و دوتا دونه گوجه و شیر و خامه :)

آشپزیم خوبه تقریبا ، من تو ماکارونی ولوبیا پلو مهارت دارم ولی وقتی دوست بودیم اونارو بردم تو ماشین خوردیم 

الان دیگه میگم نامزدیم یکمم هنرنماییم بیشتر باشه

تا شب وقت داری یا قیمه بزار یا قرمه یا مرغ درس کن کنارش سیبزمینی  یا گوشت اگ هس بریونیش کن ی ...

من سرکارم اون میاد دنبالم تا برسیم میشه 5 6 

گوشت چرخ کرده و مرغ و سیب زمینی و پیاز و برنج و دوتا دونه گوجه و شیر و خامه :) آشپزیم خوبه تقریبا ، ...

مرغ و شیرو خامه که دارید سره راهت قارچو پنیر پارمسان بگیرو پاستا و سیر برو خونه پاستا الفردو درست کن زودم اماده میشه راحتم هست

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه چهارستاره🌟🌟🌟🌟 وزن شروع ۸۹.۹۰۰ وزن جدید ۸۰.۱۰۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

ب من گشنه رحم کنه اسم هرچی خوشمزه بود گفتی که😁❤

من خودم با نوشتنش شکمم ب قار و قور افتاد😂🤌🏽

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
مرغ و شیرو خامه که دارید سره راهت قارچو پنیر پارمسان بگیرو پاستا و سیر برو خونه پاستا الفردو درست کن ...

فکر کنم قارچ فریز شده هم داریم 

احتمالا پنه درست کنم پس

مرسی

من سرکارم اون میاد دنبالم تا برسیم میشه 5 6 

خو پس به غیر از قیمه و قرمه بقیه رو فرصت داری درس کنی