2777
2789
عنوان

چی بپزم

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 31 پست
گوشت چرخ کرده و مرغ و سیب زمینی و پیاز و برنج و دوتا دونه گوجه و شیر و خامه :) آشپزیم خوبه تقریبا ، ...

زرشک پلو با مرغ و سیب زمینی سرخ کرده کنارش + سالاد فصل و نوشابه 

کباب لاپلو یا کباب تابه ای با کته و دورچین سبزیجات و گوجه سرخ شده با سالاد و نوشابه

پاستا الفردو 

کوردن بلو / شنیتسل مرغ با پوره سیب زمینی 

دمی گوجه با لیته و دوغ 

۱۱۷۸۰ 🥀🕊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره زیاد نذار له شه چون با شیرم یه کم میپزه

آره 

من چون گفتم مثل ماکارونی نمیزارم دم بکشه قشنگ بپزه که دیدم خیلی له شد

بیایید دنیارو به جای بهتری تبدیل کنیم  
فکر کنم قارچ فریز شده هم داریم  احتمالا پنه درست کنم پس مرسی

خوش بگذره عزیزم🌹🌹

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه چهارستاره🌟🌟🌟🌟 وزن شروع ۸۹.۹۰۰ وزن جدید ۸۰.۱۰۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

آره  من چون گفتم مثل ماکارونی نمیزارم دم بکشه قشنگ بپزه که دیدم خیلی له شد

همون اندازه ای که رو خود بستش نوشته بزار بیشتر نزار

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه چهارستاره🌟🌟🌟🌟 وزن شروع ۸۹.۹۰۰ وزن جدید ۸۰.۱۰۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

زرشک پلو با مرغ و سیب زمینی سرخ کرده کنارش + سالاد فصل و نوشابه  کباب لاپلو یا کباب تابه ای با ...

کباب تابه ای هم خوبه

اونجوری که کباب تابه ای رو سرخ میکنم جدا دایره ای بعد حالت ته چین طور میزارم لای برنج سماقم میزتم :)

ته اش هم سیب زمینی 

کباب تابه ای هم خوبه اونجوری که کباب تابه ای رو سرخ میکنم جدا دایره ای بعد حالت ته چین طور میزارم ل ...

افرین عالیه 😋👌🏻

گوشتت قشنگ مزه دار کن و ته سیب زمینیت کمی زردچوبه و کنجد بزن ته دیگت خیلی خوشمزه و خوشرنگ میشه 🤌

اخرش رو برنجت روغن کرمانشاهی یا کره اب شده بریز عطرش بی نظیر میشه 

همین درست کن و هنر اشپزیت نمایان میشه 🤝

۱۱۷۸۰ 🥀🕊

افرین عالیه 😋👌🏻 گوشتت قشنگ مزه دار کن و ته سیب زمینیت کمی زردچوبه و کنجد بزن ته دیگت خیلی خوشمزه ...

مرسی عزیز دلم

هوس عدس پلو باکشمش کرده بودم الان بار گذاشتم😋

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد

بنظرم سینه های مرغ رو تیکه تیکه کن بزن به عین سیخ کوچولوها با گوجه بزار تو تابه با برنج بخورین یکمم زعفرون بزن به گوشتا و برنج  یا هم مرغ و گوجه وسیب زمینی سرخ کن با برنج یا گوشنای چرخ کردتو قلقلی کن سرخ کن بعد یه سسی درست کن بنداز توش

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.
بنظرم سینه های مرغ رو تیکه تیکه کن بزن به عین سیخ کوچولوها با گوجه بزار تو تابه با برنج بخورین یکمم ...

یه بار سینه مرغ رو کوچیک کردم با موئاد قاطی کردم عین جوجه ، سیخ چوبی زدم تو تابه گریل خوب شد ولی مرغ هام فیریزه و تا باز شه و طعم دار شه فکر کنم زمان زیاد بخواد