2777
2789
عنوان

گهواره دستی یا گهواره برقی

| مشاهده متن کامل بحث + 24216 بازدید | 50 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله. واقعا اگه گهواره برقی نبود. الان مرده بودم

جایی میرین چطوری بچه میخوابونین؟ اذیت نمیکنه ؟چه مارکی داری؟ تا چند وقت میتونی استفاده کنی ؟

خدایا ممنونتم بخاطر همه خوبی هات   
تا چند وقت یچه جاش میشه بخوابه تو برقی؟؟ وقتی غلت بخوره نمیفته؟ 

تو سایتا من دیدم برقیا سایزای مختلف دارن یه سایتی هست تولید کننده ست حتی تا پنج سال هم داره. حتی موتور و دم و دستگاه میده گهواره دستیتو برقی میکنی. 

شما دارین چه مدلیش خوبه ؟ اخه مارک ماستالا چند تا مدل داره

من مارک ببکو. از دیوار دست دوم خریدم. خیلی راضیم. ده سرعت گهواره داره. تا وزن 13 کیلو. من الان که دو ساله هم هستن همش استفاده می کنم. خیلی راضیم

جایی میرین چطوری بچه میخوابونین؟ اذیت نمیکنه ؟چه مارکی داری؟ تا چند وقت میتونی استفاده کنی ؟

راستش من خیلی جایی نمیرم. چون شاغلم. ولی یه وقت مجبوری جایی برم. روی پا می خوابونم. نه اذیت نمی کنه. من مارک ببکو از دیوار دست دوم خریدم. توی دفترچه نوشته بود تا 9 ماه. اما الان که دوساله هستن هنوز استفاده می کنم. خییییییییییییییییییییییییییلی راضیم. گهواره برقی نبود الان مرده بودم

من مارک ببکو. از دیوار دست دوم خریدم. خیلی راضیم. ده سرعت گهواره داره. تا وزن 13 کیلو. من الان که دو ...

برای شب که بچه میخواد بخوابه میشه اهنگشو قطع کرد فقط خودش تکون بخوره؟

برای شب که بچه میخواد بخوابه میشه اهنگشو قطع کرد فقط خودش تکون بخوره؟

می تونی روی آهنگ بزاری. یا خاموش کنی. می تونی خودت آهنگ توی فلش بریزی. می تونی لالایی با صدای خودت تو فلش بریزی. هم با برق کار می کنه. هم با باتری. اگه برق قطع باشه. هم دستی میشه هل داد. بله میشه آهنگ خاموش باشه و فقط گهواره تکون بخوره. 

می تونی روی آهنگ بزاری. یا خاموش کنی. می تونی خودت آهنگ توی فلش بریزی. می تونی لالایی با صدای خودت ت ...

پس از گهواره دستی بهتره دیگه نخرم گهواره دستی.اخه گهواره دستیا انگار بچه تا سن بیشتری توش جا میشه 

می تونی روی آهنگ بزاری. یا خاموش کنی. می تونی خودت آهنگ توی فلش بریزی. می تونی لالایی با صدای خودت ت ...

این گهواره دستی ک میخواستم بگیرم اینه .هم تخت کنار مادر هست هم یه حالتی داره بچه رفلاکس داشته باشه انگار زیرش قابل تنظیمه  یعنی برقیا از این بهتره

پس از گهواره دستی بهتره دیگه نخرم گهواره دستی.اخه گهواره دستیا انگار بچه تا سن بیشتری توش جا میشه&nb ...

برقی بخر عزیزم. چون خیلی شبها دیگه از خستگی بیهوش میشی. برقی خیلی خوبه

این گهواره دستی ک میخواستم بگیرم اینه .هم تخت کنار مادر هست هم یه حالتی داره بچه رفلاکس داشته باشه ا ...

من از این استفاده نکردم. اما این دستیه. حتما باید بیدار باشی. اگه این برقیه خوبه. 

گهواره برقی هم می تونی شیب دار کنی که برای رفلاکس خوبه.

هرچند برای رفلاکس دارو خیلی جواب میده. و به مرور که بزرگتر میشن بهتر میشه. برای رفلاکس دارو جواب میده. سطح شیبدار خیلی تاثیر بسزایی نداره