2777
2789
عنوان

گهواره دستی یا گهواره برقی

| مشاهده متن کامل بحث + 24247 بازدید | 50 پست
باشه ممنون عزیزم پس برقی میگیرم دستت دردنکنه😘😍

خواهش می کنم. مبارک نی نی و خودت باشه. فدای نی نی بشم.

فقط یه خواهش اگه دوست داشتی وسایل نی نی رو حتی الامکان از دیوار و دست دوم بگیر. مابه التفاوتش رو برای آینده نی نی سرمایه کن. چون نوزاد مخصوصا تا دو سال. وسایلش مقطعیه و بعدش یا باید انبار کنی یا دیگه مصرفی نداره. البته در حد یه خواهش بود.

خواهش می کنم. مبارک نی نی و خودت باشه. فدای نی نی بشم. فقط یه خواهش اگه دوست داشتی وسایل نی نی رو ح ...

ممنون از لطفت عزیزم خدا انشاالله بچتو حفظ کنه😘دستت دردنکنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از این استفاده نکردم. اما این دستیه. حتما باید بیدار باشی. اگه این برقیه خوبه.  گهواره برقی ...

سلام عزیزم . منم میخوام گهواره برقی برای بچه ام بگیرم ... موندم چه مدلی بگیرم . شما که راضی بودین میشه مدل گهوارتون بگین ... گفتین مارک ببکو ولی اگر امکانش هست مدلشم بگین یا عکسشو برام بفرستین . مرسی عزیزم 

سلام عزیزم . منم میخوام گهواره برقی برای بچه ام بگیرم ... موندم چه مدلی بگیرم . شما که راضی بودین می ...

سلام. عزیزم. مبارکه. به سلامتی انشااله. بیین من دقیق مدلش رو نمیدونم. اما الان توی نت نگاه کردم. مثل گهواره برقی ببکو مدل 018 

البته من از دیوار خریدم. و دست دوم . 

از ته دل میگم. من هنوز ازش استفاده می کنم. تا موقع زایمانت ، انشااله بچه هام بیقراریهاش شبشون تموم بشه. از ته دل قابل بدونی ، میتونم تقدیم خودت و نی نی نازت کنم. 

سلام. عزیزم. مبارکه. به سلامتی انشااله. بیین من دقیق مدلش رو نمیدونم. اما الان توی نت نگاه کردم. مثل ...

مرسی فدات بشم .... ممنون از دل مهربونت ....   انشالله بچه ات و خودت همیشه سالم باشی .... میگردم انشالله منم مشابه گهواره شما پیدا میکنم اگر پیدا نکردم حتما مزاحمت میشم . بازم ممنون عزیزم 

مرسی فدات بشم .... ممنون از دل مهربونت ....     انشالله بچه ات و خودت همیشه سالم باشی .... ...

عزیزم من گهواره ببکو دارم مدل۰۱۸

نو‌ اصلا دخترم داخل گهواره نخوابید حتی یک ساعتم

میخام بفروشمش اگه خاستین درخدمتم

اگه کسی از این گهواره میخواد من میفروشمش اصلا استفاده نشد گهواره برقی ببکو دو حالته اس نی نی بزرگتر ...

وای میدونی من چقدر دنبال این گهواره گشتم اصلا نتونستم نو و تمیزشو پیدا کنم ... مجبور شدم رفتم یه گهواره برقی ماستلا خریدم ... کاش دوهفته زودتر گفته بودی .

وای میدونی من چقدر دنبال این گهواره گشتم اصلا نتونستم نو و تمیزشو پیدا کنم ... مجبور شدم رفتم یه گهو ...

مبارکت باشه عزیزم انشالله به خوشی استفاده کنه نی نی

منم تازه تصمیم واسه فروشش گرفتم باخودم گفتم داخلش نخوابید ازتابش استفاده کنم ولی متاسفانه داخل تاب هم واینمیسه مجبورم‌بفروشمش خونه مونم جا نداره

رنگش کرم قابل نداره۴تومن میخام بفروشمش روهم کلا نیم ساعتم استفاده نشده اگه خاستین درخدمتم

سلام عزیزم من میخوامش اگه هنوز داریش ی شماره تماس یا ایدی تلگرام برام بذار تا هماهنگ کنم باهاتون… ممنون

رنگش کرم قابل نداره۴تومن میخام بفروشمش روهم کلا نیم ساعتم استفاده نشده اگه خاستین درخدمتم

سلام عزیزم خوبی دارید هنوز شما ؟؟

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

2790
2778
2791
2779
2792