2777
2789
عنوان

اموزش میکاپ به چه صورتی بهتره ؟

154 بازدید | 4 پست

سلام وقت بخیر 

من قصد دارم اموزش میکاپ برم تا کم کم کار کنم از سطح مبتدی به عنوان دستار تا حرفه ای و میکاپ کار در سالن ، برای اموزش اکثر ارایشگاه ها و مراکز، کلاس های دوره ای مثلا ۱۰ جلسه میگذارند ولی یسری افراد میگن که بهتره اموزش به این صورت باشه که تو یه سالن هم زمان کار کنی و مثلا طی یکسال هم زمان اموزش هم ببینی کم کم یاد بگیری چون میگن کلاس های دوره ای بعدش یسری چیزا فراموش میشه  به نظرتون کدوم بهتره اموزش دوره ای با مدرک فنی حرفه ای معتبر یا کار تو سالن و اموزش هم زمان ؟🙂

ولی دومی وقتتو خیلی میگیره ها

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کار تو سالن و اموزش همزمان

دوستان مادر بنده مدیرمهدکودک هستن، خودمم یه دوره پیششون کار کردم، اگر سوالی هست در حد توانم میتونم کمک کنم  منگر به هر گدایی که تو خاص از آن مایی مفروش خویش را ارزان که تو بس گرانبهایی
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز