2777
2789
عنوان

خانما بیاین ببینین بد شد؟؟؟شوهرم حق داره یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 38 پست
خب قرار بوده از اول مقدار کمی ب مامانت بدید..بعدم ک شوهرت خودش ضامن اورد..قسطاشو هم ک شوهرت بیاد بده ...

ن دیگ مامانم قسط پولی ک از وام برداشتو میده وام ازدواج من بود مامانم جهاز قسطی اورده بود میخاس اونارو صاف کنه شوهرم قهره الان 

انشالله مشکلاتت حل بشه گلم..ولی شما جور کردین از اول به همسرت نمیگفتی خودتون ضامن جور میکردین

💜💜سر کلاس استاد گفت: پشت یک مرد موفق یک زن بوده..یکی پرسید:پشت یک زن درمانده و بی پناه چه کسی بوده؟ ــــ استاد به بهانه ای کلاس را ترک کرد! اما همه جوابش را می دانستیم:  ««یک نامرد»» 🙃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن دیگ مامانم قسط پولی ک از وام برداشتو میده وام ازدواج من بود مامانم جهاز قسطی اورده بود میخاس اونار ...

ینی مادرت خودش پس اندازی چیزی نداشت..حالا اشکال نداره ب شوهرت بگو اونم بخاطر شما کرده وسیله خریده..

مامانم  قسط پولی ک گرفت شوهرمم بقیش

خو ماورتون میتونه خودش وام بگیره وقسطشم خودش بده اخه چه کاریه؟ 

کار مادرت اشتباهه 

منم داماد دارم ولی هیچ وقت بهش رو ننداختم که خدایی نکرده منتشو سر دخترم بزاره وسرخورده بشه 

بانک مهر ایران وام قرض الحسنه میده  

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
ینی مادرت خودش پس اندازی چیزی نداشت..حالا اشکال نداره ب شوهرت بگو اونم بخاطر شما کرده وسیله خریده..

ن هیچی هی وسیله گرفت برام جهیزیه ام ک الکی نیست 🙁 الان شوهرم چون پول ک حرفشو زدن کامل داد قهره ک من پولرو دادم نمتونم ماشین عوض کنم گفتم اصلا بیا این طلاهامو بده بفروش ولی بدقولی نکنیم چون مامانم خیلی زحمت کشید برا ما خیلی 

خو ماورتون میتونه خودش وام بگیره وقسطشم خودش بده اخه چه کاریه؟  کار مادرت اشتباهه  منم د ...

مادرم ضامن نداره اینم وام ازدواج من بود ک مامانم میخاست بفروشه وامو شوهرم گفت من برمیدارم اینقدرش میدم شما