2777
2789

ما یه وام گرفتیم از اولش قرار بود از پول اون وام یکمش بدیم مامانم البته اینم بگم وام بنام من بود شوهرم قبول کرد ضامن اورد وامو ک ریختن شوهرم فقط نصف پول زد برا مامانم بعدش دیگع نریخت هی گفت میخام ماشین بگیرم بعدن میدم ماام ماشین داریم الانم تو این وضعیت ماشین نمیشه خرید بعد اونروز جلو مامانم یهو گف طلاهامون میفروشبم پول شما میدم اینجا بود ک منو مامانم بهمون برخورد یعنی اینجو گفت ک پولرو حالا نده مامانمم گف ن من راضی نیستم اینجور منم دو روز هی گفتم توروخدا ما از اولش حرف زده بودیم ک بدیم هی ننداز عقب بدقولی کنیم الان ریخت براش ولی با قهر ب مامانمم گفت شما قسطاشو بده دیگ ام نمتونم ماشین بخرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق با شوهرت بوده. قرار بوده یک کمشو بدین به مامانت از اول. نه که کل پول رو. حالا مامانت برا چی لازم ...

خب از اون پول قرار بود ۲۰تومنشو بدیم شوهرم فقط ۱۰داد بهش دیگه نداد تا امروز

مادرتون ازتون طلب داره؟

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔

خب قرار بوده از اول مقدار کمی ب مامانت بدید..بعدم ک شوهرت خودش ضامن اورد..قسطاشو هم ک شوهرت بیاد بده.خب حالا بهتون برای چی دیگه برخورد اونکه داد پولو رو ب مادرت؟؟؟؟

ن از روز اول قرار بود بهش بپیم وام ازدواج من بود

قسطشو کی میده؟

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔