ما یه وام گرفتیم از اولش قرار بود از پول اون وام یکمش بدیم مامانم البته اینم بگم وام بنام من بود شوهرم قبول کرد ضامن اورد وامو ک ریختن شوهرم فقط نصف پول زد برا مامانم بعدش دیگع نریخت هی گفت میخام ماشین بگیرم بعدن میدم ماام ماشین داریم الانم تو این وضعیت ماشین نمیشه خرید بعد اونروز جلو مامانم یهو گف طلاهامون میفروشبم پول شما میدم اینجا بود ک منو مامانم بهمون برخورد یعنی اینجو گفت ک پولرو حالا نده مامانمم گف ن من راضی نیستم اینجور منم دو روز هی گفتم توروخدا ما از اولش حرف زده بودیم ک بدیم هی ننداز عقب بدقولی کنیم الان ریخت براش ولی با قهر ب مامانمم گفت شما قسطاشو بده دیگ ام نمتونم ماشین بخرم
زبان را مگردان به عیب کسان که خود عیب داری ومردم زبان خدا یک علی داشت. الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد ! پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
خب قرار بوده از اول مقدار کمی ب مامانت بدید..بعدم ک شوهرت خودش ضامن اورد..قسطاشو هم ک شوهرت بیاد بده.خب حالا بهتون برای چی دیگه برخورد اونکه داد پولو رو ب مادرت؟؟؟؟
زبان را مگردان به عیب کسان که خود عیب داری ومردم زبان خدا یک علی داشت. الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد ! پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔