2777
2789
عنوان

نی نی یار شب

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتی اون استرسی که انداخته تو جونت بسه برای تعلیق شدنش اسکل

ای خدا خیرت بده منم حرفم همینه اما مثل اینکه ب گفته نی نی یار دنیای مجازیو نباید جدی بگیریم🥴///:

ک چی اخه نداره واقعا رو مخمه تو مگه میدونی اونروز ک ب من گفت شناسایی شدی چقدر اعصابم بهم ریخت بالاخر ...

اونو میگم نه شمارو عزیز 

بعد چرا میترسی فوقش لو بری دیوار حاشا بلنده 

همیشه م توی سایت یه چیزای ریزی رو اشتباه بگو 

مثلا سن 

محل زندگیت و شهرتون 

شغل خودت و شوهرت 

تعداد خواهر برادرات رو مثلا 

اینچیزا رو نگو یا میگی اشتباه بگو 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
ممنون که درک میکنی❤

خواهش گلم واقعا کارش جالب نبود

من همبنجوریش استرس دارم از حرفام یکی شناسایی کنه 

کسی بیاد ب دروغ هم ابنجوری بگه شوخی کنه واقعا ایست قلبی کردم 😁 چون اصلا دلم نمیخاد کسی اشنا جزییات زندگیمو بدونه

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
سلام دکتر اینجا که چیز خاصی نگفتی

اینجا نگفتم ولی جاهای دبگه زیاد میگم 

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
اونو میگم نه شمارو عزیز  بعد چرا میترسی فوقش لو بری دیوار حاشا بلنده  همیشه م توی سایت ی ...

ببخشید گلم دیشب یکم اعصابم بهم ریخته بود با دقت پیامتو نخوندم

تواین کاربریم چیزه زیادی نگفتم ولی خب طرف واقعا معلومه ی مشکلی داره که ب دروغ میگه شناختمت حالا اینا ب کنار روز ها گذشته باز میاد تو تاپیکام چرتو پرت میگه

ببخشید گلم دیشب یکم اعصابم بهم ریخته بود با دقت پیامتو نخوندم تواین کاربریم چیزه زیادی نگفتم ولی خب ...

خواهش میکنم عزیز 

ولی زیاد اینجا رو جدی نگیر 

ادمای مختلفی هستن 

من یه جا پست گذاشتم پسرم ۱۶ ماهشه میبرم حموم با لباس میبرم اعضا خصوصیم رو نبینه محتاطم خوشم نمیاد بهرحال 

یکی ریپلای کرد تو مریضی و ...

باید لخت بغلش کنی و ....شیر پس چه جوری میدی 

انقدر روانی زیاده 

گفتم شیرخشکیه وقتی شیر نمیدم برا چی اخه سینه م رو بندازم بیرون 

گیر دادن که تو حتما چون نمیخواستی سینه ت رو ببینه شیرخشک دادی 

گفتم نه من اصلا چون نداشتم شیرخشک دادم 

باز ول کن نبودن 

میگفتم بابا خوب شماها لخت بشید من دوستندارم 

چند نفری ول نمیکردن

ببین اینا گروهی هستن میخوان یه تاپیک پربازدید بشه از قبل با هم هماهنگن از توی روبیکا مثلا  به یکی گیر میدن برا دعوا و بحث تا پربازدید بشه 

منم ول کردم نرفتم دیگه اون تاپیک هر اعلانی هم اومد پاک کردم 

ببین روانی زیاده 

دیدی جواب میدی توضیح میدی ول نمیکنن دیگه نرو اون تاپیک حتی اعلان میاد پاک کن 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
خواهش میکنم عزیز  ولی زیاد اینجا رو جدی نگیر  ادمای مختلفی هستن  من یه جا پست گذاش ...

اره واقعا ادمای عقده ای و بیمار زیاده منم نباید جدیشون بگیرم بیخودی اعصابمو واسه ی ادم بی ارزش خورد کردم