اومد و ب دروغ گفت ک شناسایی شدی و بعد چند ساعت اومدگفت ک داشتم یک دستی میزدم و الکی گفتم، الانم تو تاپیک های چند ماه پیشم و یا تاپیک های جدیدی ک میرنم اینجاده مزاحمت میکنه واقعا نمیدونم مشکلش چیه الان اسکرین حرفاشو میزارم لطفا رسیدگی کنید
لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
انگار یه عضو فعال موساد رو شناسایی کرده 🤣🤣🤣🤐 که چی اخه
ک چی اخه نداره واقعا رو مخمه تو مگه میدونی اونروز ک ب من گفت شناسایی شدی چقدر اعصابم بهم ریخت بالاخره هرکسی تو نینی سایت یه دردو دل کرده یا رازای زندگیشو گفته الان یکی بیاد بهت بگه شناسایی شدی تو چه حالیی قرار میگیری؟
اسی توام گیریا من یه بار شانسی یه کاربر عکس گذاشت گفتم به قیافت میاد اسمت سمیه باشه نگو واقعا اسمش سمیه اس رفت همه ۱۴ معصومو قسم دادن ک تو از کجا فهمیدی کی هستی لامصب هیچ جوره هم قانع نمیشد کم مونده بود قران بیاره بگه دست بزار روش قسم بخور ک منو نمیشناسی اون خانومم حتما خواسته شوخی کنه باهات وگرنه بشناسدت ک هیچوقت خودشو لو نمیده
❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433 دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘