چرا انقدر که شماها دوست دارید هم جتس خودتونو بزنید نمیکنید اون شوهر....تیکه پاره کنید
دقیقا
هرجور حساب میکنم کرم از شوهرشه😑😑😑
afsaneh_67 هستم😑نمیدونم چرا جنسیتو زده مرد😑😑دیروز عضو شدم زده سال ۹۷😑همه چیز اینجا عجیبه😑جان حدتون نترکونین دیگه سیمکارت اقوام هم تموم شده بس که ترکیدم😕سیمکارت خودم...سه تا سیمکارت شوهرم...سیکارت دوتا خواهرام...سیمکارت پدرم....سیمکارت جاریم....سیمکارت پسر جاریم😑😑😑😑اینا همش ترکیده مونده همین یدونه😑😑ای که دستت میرسد،رحمی بکن😑نترکون😀
لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
واقعا بخاطر ۴تا پیام مخای گند بزنی ب زندگی خودت و ابروی شوهرت و تهمت به ی زن دگ لطفا اگ مخای کاری هم کنی کاری نکن حرمت بین زن و شوهریتون از بین بره البته من شناختی از شخصیت شوهرتون ندارم واسع همین نمتونم راهکار مناسبی بهتون بدم اما رفتار مناسب انجام بده