2777
2789
عنوان

رمان

145 بازدید | 13 پست

خب راستش من رمان نوشتن یا همون نویسندگی رو خیلی دوس دارم 

میخوام در مورد زنی با چند ظاهر مختلف ی رمان بنویسم 

نمیدونم از کجا شروع کنم 

یا چه کتابی متشابه این می‌تونه باشه 

اگه کسی تجربه داره کمکم کنه ممنون 

یعنی چی چند ظاهر

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

اولین رمانته؟

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله

فقط بنویس... نه برای هدف خاصی برای حال دلت بنویس... ببین نوشتن کاریه که باید عاشقش باشی ...شاید اولین نوشته ت داغون باشه ( برا من داغون بود یه سال بعد فهمیدم چه سمی نوشتم 😐🤣) بعد به مرور زمان بهتر میشه حتما کتاب بخون کتابهای قوی توی رمان ... ولی فقط با نوشتنه که کارت قوی میشه.

زنی با چند ظاهر مختلف 😑 مشخصه

بخدا اگه بفهمم منظورت چیه:/  

پوشش مختلف؟ نمی‌دونم همچین چیزی نخوندم اصن ملموس نیس برام

فقط بنویس... نه برای هدف خاصی برای حال دلت بنویس... ببین نوشتن کاریه که باید عاشقش باشی ...شاید اولی ...

اخه عاشق کسی نیستم 😑 نه آخه ربطی ندارند نمیخوام عاشقانه باشه 

لطفا کمی راهنماییم کنین

بخدا اگه بفهمم منظورت چیه:/   پوشش مختلف؟ نمی‌دونم همچین چیزی نخوندم اصن ملموس نیس برام

شما میتونین ی موضوع معرفی کنین ! ؟ 

یا میتونین شما از جایی رماناتونو بفرستین برام بخونم؟

اخه عاشق کسی نیستم 😑 نه آخه ربطی ندارند نمیخوام عاشقانه باشه  لطفا کمی راهنماییم کنین

نه منظورم اینه باید نوشتن،نویسندگی رو دوست داشته باشی 

شما میتونین ی موضوع معرفی کنین ! ؟  یا میتونین شما از جایی رماناتونو بفرستین برام بخونم؟

متاسفانهههه اعتماد به نفس انتشارشونو ندارم برا خودم نوشتم شاید یه روزی اعتماد به نفسشو پیدا کنم ... ببین هر باری که می‌نویسی از دفعه قبل بهتره... من یه دفتر رو ریز به ریز می‌نوشتم میگفتم به چه شاهکاریه... رمان بعدی رو که می‌نوشتم می‌دیدم چقد سطحم پایین بوده...ولی خب علاقه دارم بهش شب داشتم از شدت خواب آلودگی میمردم ولی دست از نوشتن بر نمی‌داشتم....

و راجع موضوع باید بگم نه

..خودت باید یه موضوع باب میلت پیدا کنی... یه موضوع که وادارت کنه بنویسی من یهو ممکن بود تو خواب یه موضوع به ذهنم برسه که انقد هیجان زدم کنه که زودتر شروع کنم به نوشتن..من اینجوری ام

خیلی دوس دارم 🙂

خیلی خوبه امیدوارم موفق باشی 🥺خیلی حس خوبی داره