2821
2789
عنوان

شوهر عصبی

427 بازدید | 21 پست

سلام دوستان کمکم کنید خیلی دلم گرفته امشب با شوهرم دعوام شد سر یه چیز مسخره.اما یهو دعوامون ادامه پیدا کرد. شوهرمم آدمیه ک زود عصبی میشه و طاقت بحث رو نداره . من پدر شوهرمو خیلی دوست دارم اونم منو خیلی دوست داره اما بعدش شوهرم زنگ زد ب پدر شوهرم و گفت دعوامون شده. اونم اومد خونه ما. ی هردومون حرف‌زد و بعدش بهم گفت اگ باز دعوا کنید طلاقتو میگیرم. ما همش 1ساله ک ازدواج کردیم. حالا روم نمیشه نگاش کنم  شوهرم خیلی عصبیه اصلا نمیتونه خودشو کنترل کنه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

کارش بد بود چرا ب پدرش زنگ زد یا ترکش بده این اخلاق رو یا دیگه باهاش بحث نکن و طاقت بیار یا تهدیدش کن ب جدایی چرا باید پدرش آورد تهدید کنه ؟ 

بهشت بزرگترین دروغ برای جهنم کردن دنیاست🌏

مرتیکه بی‌شعور غلط کرد گفت طلاق 

غلط کرد تهدیدت کرد

به شوهر ... ت بگو دیگه همچین اشتباهی نکنه که به پدرش بگه

بگو خیر سرت بزرگ شدی زن گرفتی مگه خودت عقل نداری که به بابات میگی؟

در مورد تاپیکت هر چی بلدم گفتم، تو هم بیا تاپیکم نظرتو بگو

اول از همه شوهرت باید خودش بخواد که اخلاقشو عوض کنه بعد هم یه عالمه کتاب و دی وی دی در زمینه کنترل خشم و عصبانیت هست که میتونین مطالعه کنین و کتابای جان گاتمن برای مشکلات زن و شوهر عالیه 

اگر شما خودتان را تغییر دهید ؛ آینده شما هم تغییر خواهد کرد ✨
پدر خودم فوت کرده اما پدر شوهرمو خیلی دوست دارم اصلا دلم نمیخاد ارم ناراحت بشه. اما با اینکارش. منو ...

خدا رحمتشون کنه عزیزم ...

معلومه ک خیییلی دل صاف و ساده ای داری ک این حس رو ب پدرشوهرت داری .

خب حالا پدرشوهرت حق رو ب کی داد،؟

2824
2823
2791
2779
2792