2777
2789
عنوان

عشق 💔😪

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 38 پست
اگرم مال شما نباشه همون بهتر که باهاش خاطره نسازی و بخای ترکش کنی مثل منی که چهارسال خاطره ساختمو دو ...

حالم خیلی بده تاحالا واسه کسی این شکلی دلم نلرزیده بود 

گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین (ع) /خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین (ع) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب یا باید پا بذاری رو غرورت یه سرنخی بدی یا اینکه به زمان بسپاریش 

موندم چیکار کنم میخوام فراموش کنم تا میام فراموش کنم باز میبینمش 

حالم خیلی بده تاحالا واسه کسی این شکلی دلم نلرزیده بود 

ایشالله اونم دلش برات بلرزه  من دلم لرزید عاشقش شدم اونقد که خودمو نابود کردم مامانم فهمید همه چیو حاضر نشد حتی بیاد با مامانم حرف بزنه ایشالله واسه شما دو طرفه باشه عزیزدلم😍

منو یاددوستم انداختی دوست من عاشق یه پسره بود بویتک داشت  برا ازدواجش باپسره بوتیکی دعا گرفته ...

یه سوال منم میتونم دعا بگیرم؟ 🥴🤒😂

ایشالله اونم دلش برات بلرزه  من دلم لرزید عاشقش شدم اونقد که خودمو نابود کردم مامانم فهمید همه ...

خدا از دهنت بشنوه... نزدیک دو ساله دارم نابود میشم 

اسون نیست مگه از چشمت بیفته 

متعسفانه اینقدر کاراش و حرفاش رو اصولا  از چشمم نیفته که هیچ روز به روز بیشتر برام هاید میشه

خدا از دهنت بشنوه... نزدیک دو ساله دارم نابود میشم 

میفهمم خییییلی درد بدیه من میبینم همه دوستام با دوست پسراشون ازدواج کردن نامزد کردن همش میگم خدایا چرا من واونو سرراه هم قراردادی که الان غصه بخورم و نتونم ازدواج کنم با کسی غیر از اون

میفهمم خییییلی درد بدیه من میبینم همه دوستام با دوست پسراشون ازدواج کردن نامزد کردن همش میگم خدایا چ ...

الهی بمیرم میفهمم حستو... ایشالا که یه بخت بهتر نصیبت بشه

متعسفانه اینقدر کاراش و حرفاش رو اصولا  از چشمم نیفته که هیچ روز به روز بیشتر برام هاید میشه

برات با دل شکسته ام دعا میکنم همین روزا به به عشقت برسی وخوشحالترین باشی بیای برامون تعریف کنی کلی ذوق کنیم

برات با دل شکسته ام دعا میکنم همین روزا به به عشقت برسی وخوشحالترین باشی بیای برامون تعریف کنی کلی ذ ...

مرسی فدات شم... خیلی حالم خرابه خیلی همش یواشکی گریه میکنم خواب ندارم.... نمیدونم چرا یهویی حالم خراب شد با خودم میگم نکنه عاشق کسی دیگه باشه... نکنه من چیزی کم دارم داغونم داغون

خدا نکنه قشنگم دیگه از زندگی هیچی نمیخام مخصوصا ازدواج 

چرا.... حیفه خب... زندگیتو بکن... گرچه خودمم میدونم این عشقم فرجام نداره و تهش حسرته ولی باز کنار نمیکشم 

مرسی فدات شم... خیلی حالم خرابه خیلی همش یواشکی گریه میکنم خواب ندارم.... نمیدونم چرا یهویی حالم خرا ...

عشق لامصب همینه فقط از خدا بخواه و اینکه شما هیچی کم نداری اگه کسی واقعا دوستت داشته باشه مثل یه الماس گرانبها ازت مراقبت میکنه و بهت احترام میذاره هیچوقت خودتو کم نبین