2777
2789
عنوان

عشق 💔😪

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 38 پست
عشق لامصب همینه فقط از خدا بخواه و اینکه شما هیچی کم نداری اگه کسی واقعا دوستت داشته باشه مثل یه الم ...

ای کاش عاشق نشده بودم... باور کن اون آقا حتی به من فکرم نکنه بعد من دارم زندگیمو خراب میکنم با گریه 

گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین (ع) /خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین (ع) 
چرا.... حیفه خب... زندگیتو بکن... گرچه خودمم میدونم این عشقم فرجام نداره و تهش حسرته ولی باز کنار نم ...

زندگیمو بسته بودم با اون که نامردی کرد تا بهش فکر میکنم ازدواج نمیکنم چون پسر مردم گناهی نداره که زنش تو فکر یکی دیگه باشع خود آشغالشم هی پیام میده بلاکش میکنم میره خط جدید میگیره دوباره پیام میده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای کاش عاشق نشده بودم... باور کن اون آقا حتی به من فکرم نکنه بعد من دارم زندگیمو خراب میکنم با گریه& ...

اره خب ولی از من میشنوی ی حرکتی بزن که حسرتش ب دلت نمونه یا میشه یا نمیشه و یه روز که پیش خودت داشتی فکر میکردی بهش میگی خب من تلاشمو کردم اون نخاست یا لیاقت نداشت

اره خب ولی از من میشنوی ی حرکتی بزن که حسرتش ب دلت نمونه یا میشه یا نمیشه و یه روز که پیش خودت داشتی ...

سخته برام هم فراموش کردنش هم اینکه برم بهش رو بدم 

زندگیمو بسته بودم با اون که نامردی کرد تا بهش فکر میکنم ازدواج نمیکنم چون پسر مردم گناهی نداره که زن ...

عجب آدمیه ها.... معلومه قصد و نیت خوبی نداره اصلا

بهش فحش دادم توهین کردم از رو نمیره میگه تا عید صبر کن زمان بده بهم میام خاستگاریت ولی من دیگه باور ...

منم بودم باور نداشتم اگر میخواست بیاد همون اول عین آدم میومد