2777
2789
عنوان

عشق 💔😪

347 بازدید | 38 پست

سلام عاشق شدم فکر کنم عشق یه طرفه باشه این آقا  غریبه فقط دورادور همو چند ماهی یبار می‌بینیم.... خیلی با شخصیت و جذاب اما مغرور... منم خودم خیلی خیلی مغرورم اصلا نمیخوام رو بدم یا کاری کنم متوجه بشه دوسش دارم.. خیلی اذیت میشم خواب ندارم... چیکار کنم؟ از طرفی ام مجبورم که همون چند ماه یبار ببینمش... فراموشش کنم؟ کمک کنین خواهشا... خواهرانه... بدون توهین 

گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین (ع) /خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین (ع) 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منو یاددوستم انداختی دوست من عاشق یه پسره بود بویتک داشت  برا ازدواجش باپسره بوتیکی دعا گرفته بود به چه زاجراتی عاشقش بود اصلا پسره روزی ک خاستگاری اومده بود دوست منوندیده بودمادرپسره از یکی اسم اینو شنیده بود رفته بودن خاستگاریش منظورمه پسره اصلا اینو یادش نمیومد ک دیده اومده مغازش درصورتی ک دوستم هروقت لباس میخاس میرفت اونجا😄غیرمنم هیچکی خبرنداره از اینکه دعا گرفته ک باهاش ازدواج کنه حتی خودشوهرش

منو یاددوستم انداختی دوست من عاشق یه پسره بود بویتک داشت  برا ازدواجش باپسره بوتیکی دعا گرفته ...

چه زرنگ😂

عزیزم نمیشه که اینجوری خودتو عذاب میدی ارتباط موبایلی پیجی چیزی بگیر ببین نظرش چیه استقبال میکنه یا ...

نمیتونم واقعا همچین کاری کنم... نمیخوام پیش قدم باشم

پیجش پیداکن فالوش کن دیدی بی‌تفاوت رد شد ک هیچ اگ دیدی راه اومد خب چ بهتر

ندارم اینستا شو اگرم داشتم حرکتی نمیزدم

برای چی مجبوری ببینیش؟

مسئول تور هستیم مجبورم بخاطر کار... خدا میدونه اگه میتونستم از کارم بیام بیرون فراموشش کنم میومدم ولی نمیشه

خب پس بسپار به خدا اگه خدا بخاد‌مهرتو به دلش میندازه 

تا اون موقع من افسردگی میگیرم