2777
2789
عنوان

قلم چی

| مشاهده متن کامل بحث + 7529 بازدید | 39 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چه موسسه ای رو پیشنهاد میکنید  فقط برای آزمون و روش تست زنی البته ؟

قلم چی اصلا شنیدم گزینه دو هم بده  درباره بقیه نشنیدم  از بچه های همینجا بپرس و اولش کلی تحقیق کن  من کلاسینو رو خیلی شنیدم ولی یه رفتار بد دیدم من تو سایتش ثبت نام کردم بعد یکی ۳ بار بهم زنگ زد و بعدش پیامک داد گفت پشتیبان کلاسینو هست بعد هر ساعت یه بار به من میگفت میخوای ثبت نام کنی گفتم اره گفت الان ثبت نام میکنی گفتم ن الان نمیتونم  و باز تکرار  همین هر ساعت اخر بهم ۵ بار زنگ زد جواب ندادم دوباره ۵ باز دیگه زنگ زد رد تماس زدم و بلاک کردم بعد اون ۱۳ بار زنگ زده بود طرف  و از اون  هر ۹ شب زنگ میزنه و واقها کلافه میکنه ادمو به نظرم این رفتار واقعا زشت بود اینجوری خیلی شبیه کلاه بردارا میشن 😂

قلم چس اصلا شنیدم گزینه دو هم بده  درباره بقیه نشنیدم  از بچه هیا همینجا بپرس و اولش کلی ت ...

خب کنکوریا چکار کنن؟ 

به کی باید اعتماد کنن 

حداقل از یکسال قبله کنکور باید وارد آزمون ها بشن تا تست زنیشون قوی بشه 

دقیقا فردا میخاستم برم برای آزمون قلم چی ثبت نام کنم 

اما اتفاقی تایپک شما رو دیدم 

الان مرددم 

خب کنکوریا چکار کنن؟  به کی باید اعتماد کنن  حداقل از یکسال قبله کنکور باید وارد آزمون ه ...

ببین خوبه تو خودت رو بسنجی و هر ۲ هفته یه بار مجبور شی درس بخونی  و جمعه ۷ صبح پاشی به چند ساعت موندن تو امتحان عادت کنی اینا همش عادته مثلا شنیدم یکی تو کونکور گردن درد گرفته بود  و.... چون عادت نداشت چند ساعت سرش پایین باشه مثلا عادی میشه ولی خب اینکه تراز هارو میخرن به گفته خیلی ها و سوالات اونجوری یکم.... ببین من خودم کلا ۴ تا ازمون دادم فک کنمم و ۲ ماه بیشتر با این کانون ارتباط نداشتم ولی خب میخوای از کسایی ک با تجربه ترن پرس و جو کن پولتو حروم نکن 

ببین خوبه تو خودت رو بسنجی و هر ۲ هفته یه بار مجبور شی درس بخونی  و جمعه ۷ صبح پاشی به چند ساعت ...

چشم حتما پرس و جو میکنم 

ممنون از وقتی که گذاشتی 

فقط اینکه منظور از اینکه تراز رو میخرن چیه؟

چه سودی برای شرکت کننده ها داره ؟

متوجه نشدم 

چشم حتما پرس و جو میکنم  ممنون از وقتی که گذاشتی  فقط اینکه منظور از اینکه تراز رو میخرن ...

منم والله متوجه نشدم چی به چیه و اصلا چ سودی داره مثلا من بیام بخرم خب که چی نمیدونم اینو ولی یکی دو نفر نگفتن خیلی ها گفتن  خواهش میکنم عزیزم 😇

من خیلی در مورد آزمون‌ها قلم چی تحقیق کردم ظاهرا برای بچه‌هایی که سطح بالایی دارند خوبه و بعضی از بچه‌ها ناامید میشن یعنی اگر سطح بالایی دارید ثبت نام کنید و ضمناً باید مراحل کار رو دقیق انجام بدید مثلاً بعد از هر آزمون سوالات رو تحلیل کنید سفیدها و نادرست‌ها رو تحلیل کنید و ببینید اشکال کار کجا بوده اگر همه این کارها را انجام بدید بعید می‌دونم فایده نداشته باشه

خدایا متشکرم بابت تمام نعمتهایت مخصوصا 2 تا دختر خوشگل یگانه و ریحانه