2777
2789
عنوان

قلم چی

7529 بازدید | 39 پست

من تو کلاسای قلم چی ثبت نام کردم اوایل ابان و همه پول رو پرداخت کردم 

چون خودم از این که محاصباتم بده خبر داشتم پس کلاس فیزیک و ریاضی رو ثبت نام کردم 

بعد چند هفته رفتن  متوجه شدن استاد های مدرسه کجا اینا کجا واقعا خیلی سطح پایین درس میدن و من با توضیح های اونجا حتی نمیتونم یه تست بزنم  بعد رفتم برای لغو کلاس ها  

گفتن نه اصلا نمیتونید نه کنسل کنید نه ما پولی پس میدیم 

گفتن خودتون ۳جلسه نیاین تا از کلاس ها حذف شید در غیر این صورت کمکی از ما ساخته نیست 

این اصلا منطقی نیست 

حالا اینا به کنار 

الان باید چیکار کنم تا پول کلاس هارو بهم برگردونن و فقط جلساتی ک رفتم رو بردارن  ؟ کسی راه حلی داره؟ 

چون واقعا هدر دادن وقتمه ۲ ساعت ک تو کلاسا هستن ۱ ساعتم رفت و برگشت واقعا حتی وقت ندارم درس بخونم  حس میکنم هم پول هم وقتمو دارم هدر میدم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میتونی نری ولی احتمالا پولتو نمیدن. قدیمم بعثت همینجوری بود. قانونه. قبلا باید این تاپیکو میزدی که راهنماییت کنم. همیشه توی این سایت میگفتم کلاس کنکور خوب نیست، همه فحشم میدادن و تهدیدم میکردن به شکایت. الان شاکیا دارن درمیان

تیکر بارداری نیست!  من مجردم. این تیکر زمان رسیدن به خواسته ی بزرگمه🌿 اما امیدوارم این تیکرو یه روز واقعا برای بارداری هم بزنم❣️

باید یه جلسه امتحانی سر هر کلاس، رایگان میرفتی، اگه راضی بودی ثبت نام میکردی. نه اینکه مثل من همون اول پول بدی و ثبت نام کنی. اگه قسطی دادی، بقیشو نده و نرو

تیکر بارداری نیست!  من مجردم. این تیکر زمان رسیدن به خواسته ی بزرگمه🌿 اما امیدوارم این تیکرو یه روز واقعا برای بارداری هم بزنم❣️
باید یه جلسه امتحانی سر هر کلاس، رایگان میرفتی، اگه راضی بودی ثبت نام میکردی. نه اینکه مثل من همون ا ...

رفتم خیلی خوب بود جلسه اول فیزیک مخصوصا گذشت دیدم همش چرت و پرت‌میگه 

و برای ریاضی من واس یکی از بهتدین استاداشون درسخوات دادم گفتن باش بعدش نشوندن سر کلاس یکی دیگه الانم‌میگم میگن جا به جایی نداریم :/

متاسفانه نمیتونی کنسلی بزنی و پولتو پس بگیری برا منم همینجور شد ندادن  😑

اه خیلی شنیده بودم کاظم قلمچی ادم پول پرستیه  باورم نمیشه  خیلی غیر منطقیه اخه 

رفتم خیلی خوب بود جلسه اول فیزیک مخصوصا گذشت دیدم همش چرت و پرت‌میگه  و برای ریاضی من واس یکی ...

از کلاس کنکور دوران دبیرستان، هیچ چیز خوبی درنمیاد

میتونی نری ولی احتمالا پولتو نمیدن. قدیمم بعثت همینجوری بود. قانونه. قبلا باید این تاپیکو میزدی که ر ...

آزمون های قلمچی چطورن؟ 

0ناشنوا باش وقتی از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند:)آبی💙💎🍃 I Purple you💜💫 نذارید رویاهاتون رویا باقی بمونه! خدایا شکرت که می تونم هرچیزی که میخوام رو بدست بیارم💕هرگز بخاطر این که دیگران تو را بپذیرند، تغییر نکن!✨دو راه برای زندگی وجود دارد: می توانید زندگی کنید گویی هیچ معجزه ای نیست؛ می توانید طوری زندگی کنید که همه چیز معجزه است.❤️‍🔥شعور و فرهنگ یعنی به عقاید دیگران احترام بذاری و سعی نکنی عقاید خودتو به بقیه تحمیل کنی! هر جا حرف از غیرت و ناموس میشه، من از اونجا فراریم! اگه دیدی بعد از چندتا ریپلای دیگه جوابتو نمیدم فکر نکن جوابی ندارم، بلکه حوصله سر و کله زدن و بحث با نفهمارو ندارم.اگه هیتر بی تی اسی و میخوای چرت و پرت تفت بدی منو ریپ نزن. حامی حیوانات🤍✨اون آینده قشنگی که در انتظارمی، خیلی کنجکاو دیدنتم!🩷