2777
2789
عنوان

قلم چی

| مشاهده متن کامل بحث + 7529 بازدید | 39 پست
[QUOTE=263398254]فقط دعوا سر و صدا کن اوم شاید اینم یه گزینه باشه یونو

اخه واسم پیش اومده تو این شرایط گفت نمیشه بگو پس به بالا دستت بگو بیاد شما نمیتونی مشکلمو حل کنی

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
از کلاس کنکور دوران دبیرستان، هیچ چیز خوبی درنمیاد

پس چه کنیم

0ناشنوا باش وقتی از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند:)آبی💙💎🍃 I Purple you💜💫 نذارید رویاهاتون رویا باقی بمونه! خدایا شکرت که می تونم هرچیزی که میخوام رو بدست بیارم💕هرگز بخاطر این که دیگران تو را بپذیرند، تغییر نکن!✨دو راه برای زندگی وجود دارد: می توانید زندگی کنید گویی هیچ معجزه ای نیست؛ می توانید طوری زندگی کنید که همه چیز معجزه است.❤️‍🔥شعور و فرهنگ یعنی به عقاید دیگران احترام بذاری و سعی نکنی عقاید خودتو به بقیه تحمیل کنی! هر جا حرف از غیرت و ناموس میشه، من از اونجا فراریم! اگه دیدی بعد از چندتا ریپلای دیگه جوابتو نمیدم فکر نکن جوابی ندارم، بلکه حوصله سر و کله زدن و بحث با نفهمارو ندارم.اگه هیتر بی تی اسی و میخوای چرت و پرت تفت بدی منو ریپ نزن. حامی حیوانات🤍✨اون آینده قشنگی که در انتظارمی، خیلی کنجکاو دیدنتم!🩷  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من برا دخترم ۵۰۰تومن دادم ،البته آزمونهارو فقط شرکت کرد ویه دونه چک

جالبه ازموناشم اخه چرته  من سوالات رو به معلم ریاضی مدرسم نشون دادم گفت اینا بیشادشون مشکل دارن اخه میدونید سوال هارو میون کسایی ک کانونی بودن و کنکور قبول شدن بعد باید چک شه  ولی انکار چک‌نمیشه سوالات طرح شده 

جالبه ازموناشم اخه چرته  من سوالات رو به معلم ریاضی مدرسم نشون دادم گفت اینا بیشادشون مشکل دارن ...

مدرست عادیه یا تیزهوشان؟ 

آخه تعجب می کنم معمولا کلاس کنکور خوبه و برعکس دبیرا خوب درس نمیدن 

0ناشنوا باش وقتی از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند:)آبی💙💎🍃 I Purple you💜💫 نذارید رویاهاتون رویا باقی بمونه! خدایا شکرت که می تونم هرچیزی که میخوام رو بدست بیارم💕هرگز بخاطر این که دیگران تو را بپذیرند، تغییر نکن!✨دو راه برای زندگی وجود دارد: می توانید زندگی کنید گویی هیچ معجزه ای نیست؛ می توانید طوری زندگی کنید که همه چیز معجزه است.❤️‍🔥شعور و فرهنگ یعنی به عقاید دیگران احترام بذاری و سعی نکنی عقاید خودتو به بقیه تحمیل کنی! هر جا حرف از غیرت و ناموس میشه، من از اونجا فراریم! اگه دیدی بعد از چندتا ریپلای دیگه جوابتو نمیدم فکر نکن جوابی ندارم، بلکه حوصله سر و کله زدن و بحث با نفهمارو ندارم.اگه هیتر بی تی اسی و میخوای چرت و پرت تفت بدی منو ریپ نزن. حامی حیوانات🤍✨اون آینده قشنگی که در انتظارمی، خیلی کنجکاو دیدنتم!🩷  
آزمون های قلمچی چطورن؟ 

من جز بدی، چیزی از اونجا ندیدم دوست ندارم راجع بهش نظر بدم. فقط ضرر به زندگیم زدن. از اونجا میومدم ترازم از همه کمتر بود همیشه دعواهای آنچنانی داشتیم سر تراز اونجا. من اونموقع افسردگی داشتم. مادر بچه های دیگه به خانواده ی من تعریف بچه هاشونو میکردن. اونا هم میومدن توی خونه با من دعواهای خیلی شدید میکردن در حد چاقوکشی، که چرا تراز من مثل اونا نیست. همه پشت سرم بدیمو میگفتن به خانواده، بدون اینکه بدونن من افسردگی شدید دارم. این دعوا ها باعث می‌شد حتی یه ذره درس هم نتونم بخونم و در آخر سال آخر نصف درسارو افتادم. چندسال طول کشید تا خوددرمانی کنم و بعد از چند سال توی دوره ارشد، با معجزه ی خدا درمان شدم

تیکر بارداری نیست!  من مجردم. این تیکر زمان رسیدن به خواسته ی بزرگمه🌿 اما امیدوارم این تیکرو یه روز واقعا برای بارداری هم بزنم❣️
مدرست عادیه یا تیزهوشان؟  آخه تعجب می کنم معمولا کلاس کنکور خوبه و برعکس دبیرا خوب درس نمیدن&n ...

کلاس تست زنی خوبه، اما اگه قرار باشه خانوادت باهات فقط دعوا کنن و نذارن درس بخونی، نرو. کتاباشو بگیر توی خونه تست بزن

تیکر بارداری نیست!  من مجردم. این تیکر زمان رسیدن به خواسته ی بزرگمه🌿 اما امیدوارم این تیکرو یه روز واقعا برای بارداری هم بزنم❣️
من جز بدی، چیزی از اونجا ندیدم دوست ندارم راجع بهش نظر بدم. فقط ضرر به زندگیم زدن. از اونجا میومدم ت ...

بحث تراز ها واقعا افتضاحه من شنیدم تراز هارو میخرن جدا از اینا مت خودمم خیلی پایین میشم   خیلی میخونم ولی واقعا نمیفهمم خداروشکر که بهتری  انشالله همیشه خوب باشی  مرسی ولی واقعا حق میدم کلاس ها قلم چی افتضاح و ازمونهاش بدتر 

پس چه کنیم

همه ی درسارو توی خونه بخونید و تست بزنید. اگه درسی مفهومی و محاسباتیه و براتون سخته و واقعا لازم میدونید بخاطرش برید کلاس، اونموقع میتونین برین. در غیر اینصورت نه