2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شخصیت مستقل ربطی به تاهل و تجرد نداره

امضامو بخونید

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل‌گرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله  عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا 

متكي به همسر نباشيد در هيچ اموري از عواطف و وابستگي تا كاراي كوچيك مثل خريد و دكتر و سفر تا استق ...

وابستگی یعنی چطور؟ من شاغلم ولی از لحاظ عاطفی وابسته ام و این ناراحتم می کنه

وابستگی یعنی چطور؟ من شاغلم ولی از لحاظ عاطفی وابسته ام و این ناراحتم می کنه

بده که آدم به همسرش از نظر عاطفی وابسته یا دلبسته باشه؟

زن و مردش هم فرق نداره

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

اگه شاغل باشی که صد در صد شخصیتت مستقله. ولی اگه پول جیبتو‌ همسرت میده حتما یه کن سر ماه که حقوقش رو‌میگیره  یه مبلغ مشخصی بزنه به حسابت. از خرج های ضروری خودت نزن بخاطرش و سعی کن همیشه با اعتمادبنفس باشی

شخصیت مستقل مساوی هست با شاغل بودن و تمااااممم وگرنه مجبوری برای همه چی از شوهرت پول بگیری توضیح بد ...

مم شاغلم..در زمینه های وابستگی به همسر میگم از لحاظ عاطفی

اگه شاغل باشی که صد در صد شخصیتت مستقله. ولی اگه پول جیبتو‌ همسرت میده حتما یه کن سر ماه که حقوقش رو ...

شاغلب ولی از لحاظ عاطفی وابسته دوس دارم همیشه کنارم باشه خیلی توجه کنه و .‌‌..

درسته ممنون..من دوران مجردی ادم وابسته ای نبودم ولی الان نه.فک می کنم وابسته ام

تا حدی طبیعیه

چون شما دقایق زندگیتونو شریک شدین با یک نفر

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل‌گرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله  عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا 

بده که آدم به همسرش از نظر عاطفی وابسته یا دلبسته باشه؟ زن و مردش هم فرق نداره

اینکه همیشه کنارم باشه و خب اونم کار داره.زمانی که نیس حوصله کتاب خوندن و انجام اهدافم رو ندارم وقتی هس هم همش بی هدف کنارم با اینکه اون به شدت هدفمندی حتی وقتی کنارمه