2777
2789

هر چی دکتر پوستو پاکسازی و قرصو اینا رفتم فایده نداره 

19 سالمه صورتم هنوز جوش میزنه 

پر لکه و جای جوشه 

رو گونه و بینیم پررره منافذ بازه 

قشنگ لپام پره منفذه 

چ کنم  

فیشیال برو ببین چه جوریه

برای پاکسازی پوسته

و ایگکه پوستتو هروز یا یه روز درمیون با بخور سرد یکمی در حد ۱۵ دقیقه بخور بده

پریدن از قفس که بال و پر نمی خواهد! عشق است بال پریدن ، همان که من دارممم🌈🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست منم مشکل ترو‌داشت‌ رفت پیش متخصص الان بهتره این نه تبلیغه ن چیزی من خودمم مشکل ترو‌دارم‌ولی پولشو ندارم اسم پیجش اینه mitra babakhani میتونی بهش دایرکت بدی بپرسی اگه مشکلت حل شد بهم بگو ☺️

به نظرم شست و شو روتین پوستی بیست درصد  از مرافبت پوست هست...شما سنتم کمه اینقدر به پوستت برسی و پاک سازی بیشتر پوستت تحریک میشه و مستعد چروک و جای جوش .....مشکل را از درون بدنت حل کن ....آب زیاد بخور ..استرس نداشته باش کاهو سبزیجات میوه جات   شیرینی و چربی را کم و یا حذف کن....پوستت را با یه ژل شست و شو مخصوص پوست چرب هر شب بشور...و دیگه چیزی به پوستت نزن کرم ضد افتاب فاقد چربی و مخصوص پوست اکنه ای بگیر

یه مدتم کرم پودر و ارایش اصلا نکن 

رو بالشتی را هر دو روز بشور تو افتاب پهن کن

بعدم دکتر برو ببین تنبلی تخمدان و یا مشکل هرمونی نداری؟مثلا پریود نامنظم و با تاخیر

به نظرم شست و شو روتین پوستی بیست درصد  از مرافبت پوست هست...شما سنتم کمه اینقدر به پوستت برسی ...

تنبلی دارم 

قرص دارم میخورم ولی خوب نشدم

فوم درمالیفتم میزنم بی تاثیره 

ولی اب اصلا نمیخورم 

کلیم شیرینی جات 

استرسم ک جزو اصلیه زندگیمه

مشکل اصلیم منافذه 

حس میکنم خوب نمیشه

تنبلی دارم  قرص دارم میخورم ولی خوب نشدم فوم درمالیفتم میزنم بی تاثیره  ولی اب اصلا نمی ...

شیرینی و استرس و حذف کن.اب زیاد بخور خواب کافی مشکل تنبلی هم با پیاده روی و ورزش روزانه روزی یک ساعت حل میشه 

منافذ پوستت را ولش کن اونم با یه ژل شست شوی پوست چرب و اسکراب حل میشه

عطش به شیرینی خودش کمبود یه نوع ویتامینه از دسترست دور کنبگو از دستت بگیرن به زور و نزارن بخوری

دیگه واضحه دلیل جوش هات چیه خودت باید رعایت کنی