2777
2789
عنوان

سکته میکنممم

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 20 پست
من نفهمیدم منظورت چیه عزیزم منظور من این بود ک بچه سرش بالاس پاهاش پایین 

همون میشه انشالله تا زمان زایمانت میاد سرجاش استرس نگیر 

خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین.  بافت دندون موشی.  بافت استیشن ،🤩

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اول امید ب خدا و بعد دعای شما❤ 

انشالله گلم 

خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین.  بافت دندون موشی.  بافت استیشن ،🤩

سلام عزیزم. اولا اینکه احتمال تغییر وضعیت بچتون تا لحظه آخر هست ناامید نشید ممکنه بچرخه.بعدشم منم آبان سزارین شدم. قرار بود طبیعی زایمان کنم منم از زایمان سزارین میترسیدم. دو روزم بیمارستان آمپول فشارو هرچی که تونستنو بم زدن ولی آخر سر اومدن گفتن وضعیتت تغییر نمیکنه باید سزارین شی. وقتی میبردنم اتاق عمل دستو پام رو صندلی میلرزید، انگار میخوان بکشنم. متخصص بی حسی وقتی قیافمو دید گفت چته. انقد استرس داشتم که کم مونده بود سکته کنم تا وقتی که بچمو دیدم، همه چی یادم رفت.خیلی سریع تموم شد. درد داره خیلیم داره ولی خب وقتی مجبوری چاره نیست. فقط من یه اشتباه بزرگم اینبود که اصلا راجب زایمان سزارینو مراقبتای بعدش اطلاعات جمع نکرده بودم فقط برا طبیعی خودمو اماده کرده بودم. بعد زایمان خیلی اشتباها کردم که الان تازه فهمیدم.شمام حتما راجب مراقبتای بعدش مطالعه کنید و بابت عمل هم اصلا نترسید با پیشرفتی که الان داریم خطرات خیلییییی کمه. فقط حتما یک پزشک حاذق داشته باشید

سلام عزیزم. اولا اینکه احتمال تغییر وضعیت بچتون تا لحظه آخر هست ناامید نشید ممکنه بچرخه.بعدشم منم آب ...

قوت قلب گرفتم مرسی عزیزم🥲 حتما دربارش تحقیق میکنم 🙂❤

اکانت دست یه نفره یه جا دیدی دو مدل حرف زدم بدون دروغ گفتم 🤧