2821
2789
عنوان

سکته میکنممم

278 بازدید | 20 پست

۳۰ هفته باردارم بچه اولم طبیعی بود چون آسون و راحت بدنیا اومد میخواستم اینم طبیعی بیارم سنو دادم بچه بریچه  از سزارینم مثل سگ میترسم البته از اتاق عمل میترسم حتی یه بار فقط چشم ب اتاق افتاد از جلو درش رد شدم بیهوش شدم تشنج کردم میترسم برا سزارین ببرنم تو اتاق سکتههه کنم

اکانت دست یه نفره یه جا دیدی دو مدل حرف زدم بدون دروغ گفتم 🤧 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من از امپول پنی سیلین میترسیدم چند روز روم کار میکردن تا به بدبختی بعد چند هفته که مریضیم خوب نمیشد مجبوری میزدم اما دنیا یجوری چرخید و خدا بهم بچه نداد تابحال چهار بار همون دختر ترسو اتاق عمل رفته اینارو گفتم که بگم نترس خدا خودش توانشو بهت میده

وای منظورت اینه بچه برگشته

خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین.  بافت دندون موشی.  بافت استیشن ،🤩
اصلانترس بگوبیحست کنن بچتم همون موقع میبینی من دوباررفتم اتاق عمل واسه بچه هام ترس نداشت که

نمیتونم نترسم حس میکنم برم تو اتاق عمل دیگه بیرون نمیام حتی اسمشو میارم بدنم مور مور میشه

من از امپول پنی سیلین میترسیدم چند روز روم کار میکردن تا به بدبختی بعد چند هفته که مریضیم خوب نمیشد ...

آفرین بهت  هرچقد با خودم میگم ن خیلیا سزارین شدن رفتن اتاق عمل چیزیشون نشد باز یه صدایی بهم میگه بری تو اتاق عمل دیگه زنده نمیمونی

وای منظورت اینه بچه برگشته

من نفهمیدم منظورت چیه عزیزم منظور من این بود ک بچه سرش بالاس پاهاش پایین 

تومیتونی مامان قوی هستی بخودت استرس نده عزیزم

دعا کنید بچم بچرخه هرچقد نمیخوام بهش فک کنم باز یه صدای کوفتی میگه تو میری اتاق عمل دیگم نمیای بیرون

دعا کنید بچم بچرخه هرچقد نمیخوام بهش فک کنم باز یه صدای کوفتی میگه تو میری اتاق عمل دیگم نمیای بیرون

من اگه دعام گیرا بود عزیزم که وضعم این نبود اما حتما بشرط لیاقت برات دعا میکنم عزیزم امیدوارم زایمان راحتی داشته باشی و بچتو سالم بغل بگیری

من از امپول پنی سیلین میترسیدم چند روز روم کار میکردن تا به بدبختی بعد چند هفته که مریضیم خوب نمیشد ...

خداکنه عزیزم انشالله بتونم

فداتشم مرسی ک بهم روحیه میدی

من اگه دعام گیرا بود عزیزم که وضعم این نبود اما حتما بشرط لیاقت برات دعا میکنم عزیزم امیدوارم زایمان ...

انشالله خداتوروهم ب چیزی ک میخوای برسونه و مشکلت حل بشه