2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه غذاساز کامل بگیر همه جی داشته باشه. خوردکن و ابمیوه گیریش خیلی ب کارت میاد. هم زنم اگ کیک میپزی بگیر 

گوشکوب برقی دارم ولی خیلی کاربرد نداره 

خردکن عصای دستمه

ابمیوه گیری گاهی لازممه

چرخ گوشت اصلا لازمم نمیشه

یک دو سه برای گردو لازمه

جاروشارژی پریروز قشم بودم انقد جنس خوباش سنگینه ک نمیشه برش داری دوباره بزاری زمین اصا نگیر جاش جارو برقی کوچیک سبک بگیر

بخار شوام خیلی خوبه

گوشکوب اره..غذاساژ و خرد کن و بخارشو هم بخر

از گوشتکوب برقی چ استفاده هایی میکنین؟

من مولینکس دارم ولی برای غذای سفت ک نمبشه باید ی مقدار ابکی باشه حتما ک له کنه و اگر سفت باشه عین سیب زمینی پخته خیلی کند میشه . 

توستر وچای ساز اسپرسو ساز وابمیوه گیری گوشت کوب برقی وپلوپز و ساندویچ ساز و  همزن برقی و میوه خشک کن و زودپز و چرخ گوشت و کتری قوری و جاروبرقی و ساندویچ ساز گرفتم دیگ چیا لازمه بگیرم؟

اگه هدفت فقط ضروری هاست، اینا هیچکدوم ضروری نیستن، با نبود اینا زندگی میچرخه، در ضمن بیخودی دوربرت ش ...

خانواده شوهرم خیلی رو جهاز حساسن یه چی نبرم کلی حرف در میارن

دوسال دیگ میخایم ازدواج کنیم نمیدونم چیا بگیرم از مد نیفته 🥲

عزیزم تزئینی ها از مد می افتن اونارو بزار بمونه مثل ساعت دیواری 

ولی روتختی بخر تشکاتو اماده کن فرش یا پرده اتاق خواب اماده کن اباژور نخر‌ چون تغییر میکنه البته بستگی داره بخوای بخری یا نه چیزای برنزی هم همیشه خوبه چون گرونن کم بخر ازشون مثلا من فقط جاکلیدی گرفتم از مدم نمیره

شبی که رفتم با لبخند این جهان را ترک خواهم کرد چون میدانم رسالتم را به انجام رسانیده ام❤️خدایا بزرگ ترین آرزوم رو براورده کن❤️کوچیکاشم میخوام چون میدونم میدی❤️کمم نمیخوام به اندازه ی بزرگیت بده
خانواده شوهرم خیلی رو جهاز حساسن یه چی نبرم کلی حرف در میارن

اگه از اونا هستن هرچیم ببری باز حرف میزنن

شبی که رفتم با لبخند این جهان را ترک خواهم کرد چون میدانم رسالتم را به انجام رسانیده ام❤️خدایا بزرگ ترین آرزوم رو براورده کن❤️کوچیکاشم میخوام چون میدونم میدی❤️کمم نمیخوام به اندازه ی بزرگیت بده
عزیزم تزئینی ها از مد می افتن اونارو بزار بمونه مثل ساعت دیواری  ولی روتختی بخر تشکاتو اماده ک ...

ظرف آشپزخانه چی سرویس چینی آرکوپال وکریستال اینا از مد میفته؟