2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه وضع مالی پدرت عالیه اینارو بخر وگرنه الکی با قسط وقرض نخر 

به کار خاصی نمیان بعدا تو زندگی یواش یواش تکمیل میکنی

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...
 جاریم تازه ازدواج کرده انقد جهازش تعریف میکنن بردن منو میگن جهازش و ببین😑

به دل نگیرا ولی با عجب خانواده ای وصلت کردی میگن سالی که نکوست از بهارش پیداست اگه بخاطر پول و جهیزیه قراره بهت احترام بزارن که فاتحه اون ازدواجو بخون

چرخ گوشت بیخوده

آسیاب بگیر

جارو شارژی مارک خوب بگیر من سانیاگرفتم افتضاحه

غذاساز بگیر حتما

مخلوط کن و آبمیوع گیری

آب مرکبات گیر برقی

ساندویچ میکر

همزن برقی

پلوپز 

اینارو بگیر بقیه ب کار نمیاد اصلش ایناس

سرخ کن بدون روغنم خیلیییی تعریف میکنن ولی سرخ کن معمولی نگیر کلی روغن میبره.چای سازم بستگی ب خودت داره اگه میخوای بگیری سرهمی بگیر ن صفحه ای مارک تفال عالیه.چای با بخار آب دم میکشه خیلی طعمش خوبه 

🍃هرچی خُدا بخواد،خُدا که بد نمیخواد🍃
ظرف آشپزخانه چی سرویس چینی آرکوپال وکریستال اینا از مد میفته؟

ی دست ۱۸ یا ۲۴ نفره چینی برا مهمان بگیر ی ۶نفره دم دستی.ی دست قاشق چنگال چمدونی ی دست ۶نفره با چاقو اینا.سرویس کریستال پذیرایی هم بگیر نیازه برا مهمان

جاریم تازه ازدواج کرده انقد جهازش تعریف میکنن بردن منو میگن جهازش و ببین😑

وا چه بیشعور توام بگو عه اینکه مارک فلان وسیله اش شنیدم خوب نیست من ازینا نمیگیرم میخوام مارک فلان بگیرم بهتره 

خانواده شوهرم خیلی رو جهاز حساسن یه چی نبرم کلی حرف در میارن

میدونی دهن این آدما فقط باید با سیاست بست، دو تا کامیون جهاز هم ببری باز حرف میزنن، یه جوری همین اول کاری رفتار کن که جرات نکنن اظهار نظر کنن، منظورم بی احترامی نیست، 

ی دست ۱۸ یا ۲۴ نفره چینی برا مهمان بگیر ی ۶نفره دم دستی.ی دست قاشق چنگال چمدونی ی دست ۶نفره با چاقو ...

میترسم بگیرم بعدا پشیمون بشم همه چیم داره گرون میشه نمیدونم بخرم یا نه 

وا چه بیشعور توام بگو عه اینکه مارک فلان وسیله اش شنیدم خوب نیست من ازینا نمیگیرم میخوام مارک فلان ب ...

بهش گفتن  وسایلات تا دوماه جمع نکن بزا فامیلا بیان ببینن😐

میترسم بگیرم بعدا پشیمون بشم همه چیم داره گرون میشه نمیدونم بخرم یا نه 

کریستال اکثرا ی سبک هست همیشع.دوستم ک دوسال پیش خرید با من ک چند ماه پیش خریدم یکیه .ولی اینایی ک یکم رنگی و تزئینی و کار شدس قدیمی میشه.چینی اینام ک قدیمی نمیشن

میدونی دهن این آدما فقط باید با سیاست بست، دو تا کامیون جهاز هم ببری باز حرف میزنن، یه جوری همین اول ...

اره میدونم اونا حرفشون میزنن واس دیدن جهازم نمیزارم کسی بیاد ببین از فامیلاشون