2777
2789
عنوان

اگه بدونی من چقد دلم تنگ شده💔😩

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 34 پست
درد سنگینیههه میفهمم

فرق من با تو این بود ک خدا روقسم داداه بودم خوشبخ بشه ولی دیگه هیچ وقت نبینمش ... خدا این بارم حرفو گوش نداد .... 

آخه چیو ببینم کسی ک قول داده بود مال من باشه همیشه ، ولی کنار زنش بود؟  

چ جوری تحمل میکردم دیدنش رو ؟ 

تولدم دو روز پیش بود هی زنگ زدن گفتیم نیستیم .  فهمید الکی گفتیم دیگه امروز سر زده اومدن ... فقط خدا فهمید چ ب سرم اومد ... 

برام کافشنی ک پارسال دوست داشتم و جور نشد بخریم کادو آورده بود .... آخه قربونت برم من اون لباسهایی ک کنلر تو میپوشیدمو میگفتی خوشگله همشون رد کردم رفت ....  کافشن میخوام چیکار وقتی تو نیستی ببینی . 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

فرق من با تو این بود ک خدا روقسم داداه بودم خوشبخ بشه ولی دیگه هیچ وقت نبینمش ... خدا این بارم ...

اینم میفهمم

من با زنش دوسالتو یک محیط همکار بودیم

با یه ماشین میرفتیم و میومدیم

تولد زنش و دیدم و کادو میلیونیشو دیدم 

خونه به نام زنش زد و دیدم

خوشبختیشو دیدم 

مسافرت رفتم باشونو تحمل کردم

داستان اشنایشونو و تو بازی شجاعت و حقیقت شنیدم و سوختم 

اتیش گرفتم عزیزم دوسال رسوندیمش در خونه ای که قلب من توش بود درد کمی نیس 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینم میفهمم من با زنش دوسالتو یک محیط همکار بودیم با یه ماشین میرفتیم و میومدیم تولد زنش و دیدم و ...

تو چرا اینقدر ب خودت آسیب زدی دخترررررررر

وای ک من میخواستم  خودمو توی عقدش قوی نشون بودم و بعد از اون شدم ضعیفترین آدم رو زمین ....  نه عقد دایم نه حنابندون نه عروسی نه خونشون دعوت شدم و اصرار شنیدمو نرفتم .... 

نبودم ک برم من همون توی عقد موقتش تموم شدم ...  

چرا تحمل کردی این همه دیدنشون از نزدیکو .... 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

تو چرا اینقدر ب خودت آسیب زدی دخترررررررر  وای ک من میخواستم  خودمو توی عق ...

چاره ای نبود

تنها راه همین بود 

زنش مریض شد بم گفت دلت پاکه دعا کن خوب بشه

دلم میخواست داد بزنم دل من خونه پاک نیس اگه پاک بود الان من زنت بودم 

چاره ای نبود تنها راه همین بود  زنش مریض شد بم گفت دلت پاکه دعا کن خوب بشه دلم میخواست داد ب ...

دل ما پاک بود ...  ولی پاک نموند .... کسی اومد توش ک اگه خووون ب دلمونم کنه ( ک بدتر از اینکه زنش رو کنارش ببینیم) بازم از دلمون پاک نمیشن .... 

کاش خدا مارو با هم بد بخت میکرد ولی حسرت ندتشتنش نمیذاشت ب قلبم 

اونجوری چوب اشتباهمو میخوردم الان چوب چیو میخورم من ؟

دل ما پاک بود ...  ولی پاک نموند .... کسی اومد توش ک اگه خووون ب دلمونم کنه ( ک بد ...

چوب عشقو عزیزم

تاوان داره

من خیلی دیر فهمیدم 

ولی خدا شاهده من یکبارم با زنش بد رفتاری نکردم

ولی از ته قلب که هیچ مغز استخونمم سوخت

چوب عشقو عزیزم تاوان داره من خیلی دیر فهمیدم  ولی خدا شاهده من یکبارم با زنش بد رفتاری نکردم ...

اره منم  تو ذهنمم با زنش نجنگیدم اخه اون چ گناهی داره . انشالله ک ققدر بدونه نفس من پیشش نفس میکشه 

و نفسم هر ثانیه از فکرش ؛ تنگ میشه  چندین نقطه از هر روزم آرزوی مرگ میکنم ..

اره منم  تو ذهنمم با زنش نجنگیدم اخه اون چ گناهی داره . انشالله ک ققدر بدونه نفس من پیشش ...

ارزوی مرگ نکن چون خوشبخت نمیشن 

مثل عشق من خوشبخت نشد همه هم گفتن چوب کاراشو خورده تا گردن فرو رفته تو لجن

میفهممت عزیزم

درد بدیه ولی تو ارزشت بیشتر از این حرفاس

عشق بد چیزیه

دوروز پیش به یه معتاد کمک میکردم ترک کنه وسط درد کشیدن گفت خدا کنه هیچ وقت معتاد نشی

منم گفتم درد من از اعتیاد بدتره حاجی مال من ترک نمیشه

بدبخت گفت پسعاشقی

عشق چقد مزخرفه که وسط ترک هم ادم میفهمتش 

ارزوی مرگ نکن چون خوشبخت نمیشن  مثل عشق من خوشبخت نشد همه هم گفتن چوب کاراشو خورده تا گردن فرو ...

چقدر قشنگ گفتی 

اونقدر پیامم داده و گریه کرده و آرزو مرگ خودش کرده  هزار تا  پیامم از  عقدش تا حالا داده و هززار تا شمارش بلاک کردم و سوختم و آتیش گرفتم و جواب ندادم 

۳ هفته قبل از عروسیش پیام داد ۶۲ بار زنگ زده بود ( ب خاطر سر دردام   کامل رو سایلنت بود ) گفته بود بهم بگو باهام میای تا بزنم زیر همه چی و دستت بگیرم ببرم کشور غریب شب بیام تو خونه ای ک تو توشی ...  

من ب محضی ک  میدیدم بلاک میکردم ( گفته بودم از قبل ب خاطر زندگیت هیچ پیامیت پاسخ نمیدم . 

چند وقت پیشم پیامم داده بود ب مشروب و مواد رو آوردم ( دو تا چیزی ک متنفر بود ازشون ) دروغ چرا باور نکردم این دو تا رو ولی ب هر حال میخواست برسونه ک حالش بده ... منکه دستام کوتاهه ...

امروز ک سر زده اومدن عادی برخورد کردم بعد ۱۰ ماه اسمش رو عادی صدا میزدم .  حتی گاهی میخندوندمش .  ذره ای ب رو خودم نیوردم و نخواستم با کم محلی  اذیت بشه ...  وقتی رفتن با ماشین رفتم بیرون اونقدر جیییغ کشیدم و حرف ب خدا زدم  اونقدر گریه کردم .... آخه چ جون سفتی دارم من ...

چقدر قشنگ گفتی     اونقدر پیامم داده و گریه کرده و آرزو مرگ خودش کرده  هز ...

هعییی 

عجب دنیاییه نه باهم میسازیم نه بدون هم

انگار سرنوشت فقط داره دوری از عشقو مینویسه

چرا جدا شدید

هعییی  عجب دنیاییه نه باهم میسازیم نه بدون هم انگار سرنوشت فقط داره دوری از عشقو مینویسه چرا ...

دقیقا عزیزم .   من بعد عروسیش( نه عقدش) دیگه  از خدا خواستم فراموشم کنه ... ک البته واسه اون خیلی راحتتره یکیو داره . جدیده ...  خوشگله ... خوشتیپه ...  دوسش داره  بغلش میکنه ... رابطه دارن خرید میرن گردش میرن ... بچه دارن ... 

من چی ؟ تارک دنیا شدم تو ی اتاق ۱۰ ماهه از هیچی لذت نمیبرم حتی از خوردن ( ۱۰ کیلو کم کردم با وزن کم)  نه کسی آرومم تونست کنه نه بغلم ... با گریه میرم باشگاه غرق گریه بر میگردم ... با قلب   داغون میرم  بیرون ... و با قلب مریض برمیگردم .... 

دقیقا عزیزم .   من بعد عروسیش( نه عقدش) دیگه  از خدا خواستم فراموشم کنه ... ک البته ...

سخته خیلی سخته 

طرف تو بارون نمیاد نمیشی دلتگه زیاد میدونی چند وقته دلم تورو میخواد اینجوری نکن با من هی دوری نکن بامن این شوخی خوبی نیس من بی تومیمیرم واقعا):این جوری نرو سخته چرا قلب تو بی رحمه کی غیر تو با قلبش این حال منو میفهمه

چقد این تیکه اهنگ حرف عمق قلبمه  سعی کن بتونی زندگی کنی

پاشو جمع کن خودتو بساز دوباره دیگه بر نمیکرده تیکه های قلبتو بچسبون بهم هر چند یه تیکش تا اخر عمر نیس ولی جاش سنگ بذار بلند شو قوی شو تو مهم تری باید ببینی عاقبتشونوباید به خوردنشونو ببینی باید

سخته خیلی سخته  طرف تو بارون نمیاد نمیشی دلتگه زیاد میدونی چند وقته دلم تورو میخواد اینجوری نک ...

اره   .  نمیدونم چی بگم چون این بار ی کار بری حرفامو میشنوه  ک خودش دقیقا کشیده ... دقیقا دیده و سوخته ...  شاید هم بدتر از من ... 

میشه بهم بگی چرا اونا خوشبخت نیست؟  چی دیدی ک میگی خوشبخت نیستن؟

برا منم میگه خوشحال نیستم ؛  آرزو مرگم دارم ..   اونقدر  دلتنگت میشم ک دعا کن بمیرم ( چون میدونه هییییچ وقت جوابش نمیدم ) 

میدونه چقدر سوختم ولی بروز نمیدم( چون ۴ ماه بعد عقدش اتفاقی تو اداره پست دیدم  تو وزن ۶۰ کیلو ۱۰ کیلو کم کردم ک شدم ۵۰ کیلو رنجور و مریض)پیام داد دورت بگردم چ ب سرت آوردم ... چیکار کردم باهات .... بمیرم ک نباشم و.... 

راستش من باور دارم ک گاهی دلتنگیش خفه اش میکنه ... 

ولی اصلا نمیتونم باور کنم وقتی ی زن کنارشه ( هر چندکاملا  سنتی ازدواج کرد  دو هفته بعد از آشنا شدن عقد کرد ) بغلش میکنه ... با هم مسافرت میرن رابطه دارن زنش دوسش داره ...   میرن میان بچه دارن  ؛  بگه خوشحال نیستم  بگه  داغونم برات ...  باورم نمیگنجه ک   بگه خوشبخت نیستم 

میشه تو برام حرف بزنی ؟ بگی چ طور میشه؟

اره   .  نمیدونم چی بگم چون این بار ی کار بری حرفامو میشنوه  ک خودش دقیق ...

ببین عزیزم

عشق من از دوماه بعد ازدواجش زنش سرطان گرفت و پیشرفته نبود ولی من خودم چند بار رسوندمشـ بیمارستان خدا منو ببخشه ولی خوشحال بودم ته دلم ولی هیچ وقت کاری نکردم که اسیب بزنم بعدشم که شدت گرفت و فوت کرد خوشبخت نشد معتاد شد پسره تو این چند سال فقط بدبختی کشید

الانم معتاده هم دیگه مثل قبل کسی بها بش نمیده و از سکه افتاده

یه چیز از من بشنو من دقیقا دردتو میفهمم پس شعار نمیدم

باید فراموشش کنی اون اصلا ادم نیس که بخوایی. بهش فکر کنی

خیلی ادم پستیه که زن و بچه داره و باز بهت پیام میده هم تورو داغون میکنه هم همسرش رو بالخره ما هم جنسیم زنش نابود میشع وقتی بفهمه و این مرد دوتا زن رو نابود کرده

ببین اصلا جوابشو نده میفهمم میسوزی

من میسوزم دلم لک میزنه دستشو بگیرم ولی تو دادگاه یا تو جلسات جوری میذارمش زیر پام که خودشمحدس نزنه دوسش دارم

ببین ما عشقو از دست دادیم

دیگه هیچی مثل قبلا نمیشه

ولی من نمیخوام ابرومو و مقاممو و خودمو از دست بدم

نمیخوام بشینه بم بخنده تو هم نخواه

نخواه با دویتی خاله خرسه نابودت کنه

نمیدونم چرا بهم خورد رابطه تون

ولی اینو میدونم اگه واقعا دوست داشت هیچ وقت با زن حامله اش نمیومد دیدنت

هیچ وقت اینطور اذیتت نمیکرد

وقتی به خاطر حال و روزت پیام داد که چرا من بات اینکارو کردم

باید میگفتی کی گفته به خاطر توعه چی پیش خودت فکر کردی اخه دلیل حال بد من باشی

بساز خودتو سخته ولی میشه بساز

ببین عزیزم عشق من از دوماه بعد ازدواجش زنش سرطان گرفت و پیشرفته نبود ولی من خودم چند بار رسوندمشـ ب ...

شما عقد بودید ک نوشتی  تو جلسات دادگاه؟ 

اره فقط خودش در نظر ک اومد خونمون دلش میخواست مث دو سال پیش کنارم باشه ولی پیش خودش نگفت چ کناری؟ من این کارم بودنو خواستم ؟ 

عزیزم من هیچ پیامیش جواب ندادم و نمیدم ... هیچ پیامی از طرف من بهش شلیک نخواهد شد هییییچ ... 

ولی  چ جوری باید ب دلم بگم باشه بسه ناراحت بودی تموم کن .

من که تموم کردم . ولی دروغه ک بگم خفه نمیشم از فکر اینکه اون دست یکی دیگه گرفت ( تو تا آخرش بخون )  فکر تک تک حرفا و کارایی ک با من  کردیم حالا با زنش منو کُشت ... آشپزی ... دریا .. بازار ... و....