2777
2789
عنوان

سندرم روده تحریک پذیر و میوه

| مشاهده متن کامل بحث + 18627 بازدید | 189 پست
اگه اشتباه نکنم استرس بدترش میکنه خیلی زیاد سعی کنید زیاد بهش فکر نکنید 

عزیزم مادرم اینجوریه و چون دکتر ته دلشو خالی کرده گفته باید کولونوسکوپی بدی و دائم دردش همراهشه خیلی متاسفانه روحیش خراب شده و هم خودش هم ما میترسیم زبونم لال دور از جونش خدایی نکرده مشکل بدی باشه و تشخیص دکتز که گفته روده تحریک پذیره اما باید کولونوسکوپی بدی اشتباه باشه

بعله آی بی اس دارم .از آزمایشاتم و افت شدید آیتم ها در دراز مدت .دارو مصرف میکردم اما آهن و کل ...

چ جالب منم امروز فقط بخاطر این موصوع پیگیر شدم رفتم چکاپ ی مدته پاهام بدون دلیل میبینم کبود میشن شوهرم میگه حتما خورده به تخت یا دری چیزی یادت نمیاد ولی من مطمینم جایی نخورده بدون دلیله کبود میشه.این کبودیا بخاطر فقر اهنه یعنی؟

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موز و انبه میتونم بخورم فقط

عزیزدلم یعنی موز و انبه رو باهم میکس کنم؟تو گوگل نوشته بود انگار موز خوب نیست براش 

گلم میشه بگی بقیه میوه ها رو که میخوردی چطوری بود علائمت؟شما روده تحریک پذیرت از نوع اسهاله یا یبوست؟

چ جالب منم امروز فقط بخاطر این موصوع پیگیر شدم رفتم چکاپ ی مدته پاهام بدون دلیل میبینم کبود میشن شوه ...

احتمالا .من اواخر دیگه رفتم متخصص خون .اونجا ازم آزمایش گرفت .خودش فهمید  سندرم روده دارم..

خدا جون تو‌دلیمو به خودت سپردم..🤲🏻
عزیزم اسمش رو نمیدونی چیه؟برا مادرم میخوام 

نه ، یادم رفته

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
احتمالا .من اواخر دیگه رفتم متخصص خون .اونجا ازم آزمایش گرفت .خودش فهمید  سندرم روده دارم..

عزیزم الان تحت نظر چ دکتری هستی منطورم اینه دکتر داخلی میری یا غدد؟

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
من هشت  ساله درگیر سندرم روده تحریک پذیرم .هرچی ویتامین و فولیک اسید میخورم افاقه نمی‌کرد.موهام ...

گلم چند وقت یبار این تزریقو انجام میدین؟و اینکه با چه آزمایشی متوجه شدین جذب ندارین؟

عزیزدلم یعنی موز و انبه رو باهم میکس کنم؟تو گوگل نوشته بود انگار موز خوب نیست براش  گلم میشه ب ...

من اسهال شدید همراه با نفخ دارم .قبلا مهمونی ها به سختی می‌تونستم خودمو کنترل کنم .گاهی اوقاتم یبوستم .به ندرت هم .همزمان یبوست و اسهال .

نارنگی .آلبالو .کیوی.. .چیز های ترش بهم نمیسازه 

از بین میوه ها موز و انبه برام خوبه .

حبوبات  ،سالاد ،سبزی و لبنیات نمیتونم بخورم 

من همش حالت تهوع دارم احساس نفخ دارم اسید معدم میزنه دایم سرفه میکنم معده درد فکر میکردم از سرما ...

براتون چه دارویی نوشت؟هرچی میخوری معدت درد میگیره؟و اینکه دردت تقریبا دائمیه؟چند وقته اینجوری شدی؟میوه میتونین بخورین؟

عزیزم الان تحت نظر چ دکتری هستی منطورم اینه دکتر داخلی میری یا غدد؟

برای رودم دیگه دکتر نمیرم چون داروی اعصاب و کاملا گذاشتم کنار .چون نتیجه نگرفتم ازش .فقط خورد و خوراکمو کنترل میکنم .الان تحت نظر دکتر خون و آنکولوژی هستم .

بعله آی بی اس دارم .از آزمایشاتم و افت شدید آیتم ها در دراز مدت .دارو مصرف میکردم اما آهن و کل ...

کولونوسکوپی هم دادین؟گلم ببخشید خیلی میپرسم 

بدنتون چجوری کبود میشه؟چون مادرمم داره کبودی رو 

یعنی فقط جاهای خاصی از بدن کبود میشه؟یا همه جا؟و شکل کبودی ها چجوریه؟

گلم چند وقت یبار این تزریقو انجام میدین؟و اینکه با چه آزمایشی متوجه شدین جذب ندارین؟

هر دوهفته یکبار ونفر .هر هفته نوروبیون .بیوتین .

براتون چه دارویی نوشت؟هرچی میخوری معدت درد میگیره؟و اینکه دردت تقریبا دائمیه؟چند وقته اینجوری شدی؟می ...

میوه مشکلی ندارم ولی فعلا میوه نمیخورم چون حساسه

دائمی که زود به زود درد میگیره 

الان یکی دوماهه معده درد دارم ده روزه حالت تهوع و مشکلات دیگه اضافه شده

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند