2777
2789
عنوان

سندرم روده تحریک پذیر و میوه

| مشاهده متن کامل بحث + 18627 بازدید | 189 پست

بهم گفت فست فود رو حذف کن

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

کولونوسکوپی هم دادین؟گلم ببخشید خیلی میپرسم  بدنتون چجوری کبود میشه؟چون مادرمم داره کبودی رو&n ...

کولونوسکوپی نه انجام ندادم .از آزمایش و معاینه شکمم همه تشخیص میدن .کبودی می‌تونه از افت پلاکت خون هم باشه .که از من .برای کم خونی شدید بود .ران پام کبود میشه همیشه ‌

خدا جون تو‌دلیمو به خودت سپردم..🤲🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میوه مشکلی ندارم ولی فعلا میوه نمیخورم چون حساسه دائمی که زود به زود درد میگیره  الان یکی دوم ...

یعنی تو این دو ماه هر روز تجربه کردین معده درد رو؟عزیزم احساس انقباض و گرفتگی داخل شکم دازین؟مدفوع باریک چی؟

یعنی تو این دو ماه هر روز تجربه کردین معده درد رو؟عزیزم احساس انقباض و گرفتگی داخل شکم دازین؟مدفوع ب ...

نه انقباض نه

دوماه پیش هرروز بود باز خوب شد الان تا معدم خالی میشه درد میگیره

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

کولونوسکوپی نه انجام ندادم .از آزمایش و معاینه شکمم همه تشخیص میدن .کبودی می‌تونه از افت پلاکت خون ه ...

بله مادر منم پاش کبود میشه ....

کاش میشد مادر منم بدون کولونوسکوپی مشخص بشه ، دکتر شک انداخت به دلمون اول گفت روده تحریک پذیره بعد گفت من وقتی میگم دیگه تشخیصم درسته که کولونوسکوپی کنم😭

از بیهوشیه کولونوسکوپی که میخواد بگیره خیلی میترسم

شما نمیدونین آزمایش دیگه ای داره یا نه؟غیر از کولونوسکوپی

سعی کنین استرس و دور کنید از خودتون .من وقتی حمله عصبی دست میده بهم تو مهمونی ،سعی میکنم محل و ترک کنم .یا خودمو مشغول کار میکنم .بیماری من خیلی وخیم بود خدا بهم لطف کرد و تونستم کنار بیام .

بله مادر منم پاش کبود میشه .... کاش میشد مادر منم بدون کولونوسکوپی مشخص بشه ، دکتر شک انداخت به دلم ...

خدا شفاشون بده عزیزم .اصلا نگران نباشین.به دکتر اعتماد کنید .یادم نیس اسم آزمایش متاسفانه 

سعی کنین استرس و دور کنید از خودتون .من وقتی حمله عصبی دست میده بهم تو مهمونی ،سعی میکنم محل و ترک ک ...

خداروشکر که الان بهترین 

واقعا از نظر روحی بهم ریختیم همش فکر میکنیم خدایی نکرده بیماری بدی باشه چون علائمش خیلی شبیه بیماری های بد گوارشیه 

مثلا احساس سیری بعد خوردن یه وعده غذای کم 

انقباض و داغی شکم 

درد پهلو 

نفخ جوری که میگه احساس میکنم ورم میکنه شکمم 😭

گلم بعد غذا درد ندارین؟ متاسفانه ایشون هرچی میخوره درد داره بعدش

نه دیگه ولی سبک میخورم

گفت مربای به بخور بعد غذا

خدا شفاشون بده عزیزم .اصلا نگران نباشین.به دکتر اعتماد کنید .یادم نیس اسم آزمایش متاسفانه 

مرسی عزیزم حتی یه لیمو شیرین هم میخواد بخوره میترسه و اذیته و بعدش درد میگیره

التماس دعا دارم 

عزیزم مادرم اینجوریه و چون دکتر ته دلشو خالی کرده گفته باید کولونوسکوپی بدی و دائم دردش همراهشه خیلی ...

عزیزم انشالله که هیچی نیست و مشکل جدیی ندارن سعی کنید آرومش کنید به امید خدا هیچی نیست🙏

خداروشکر که الان بهترین  واقعا از نظر روحی بهم ریختیم همش فکر میکنیم خدایی نکرده بیماری بدی با ...

ممنون عزیزم .علایم این بیماری با چنتا قرص بهتر میشه .اما درمان قطعی نداره حداقل برای من اینطوری بوده .مادرتون و سرگرم ی فعالیت کنید اصلا بیماری و بزرگ جلوه ندید .منی که به فکر خودکشی بودم .الان دیگه اصلا برام مهم نیس به سازگاری رسیدم .به مرور خودشون متوجه تاثیر غذا ها روی سیستم گوارشیشون میشن و میتونن حالات خودشون و کنترل کنن.

نه دیگه ولی سبک میخورم گفت مربای به بخور بعد غذا

خیلی کم غذا میخوره خیلی کم اما اذیته 

انشاالله که مشکلتون حل بشه 

ایشونم تقریبا یک ماهو نیمه معدش اذیته و یهو شروع شده این حالت قبلش هیچ مشکلی نداشت 

کاش من بمیرم اما حال مادرم خوب بشه

انقدر ناراحتیم که نکنه زبونم لال بیماریش چیزی دیگه و زبونم لال مریضی بدی باشه که دلم میخواد بمیرم دیگه

خیلی کم غذا میخوره خیلی کم اما اذیته  انشاالله که مشکلتون حل بشه  ایشونم تقریبا یک ماهو ...

نه عزیزم انشالله که چیزی نیست و بد به دلت راه نده

شاید الان ویروس معده زیاد شده