2777
2789
عنوان

جوش صورت 🤧

2666 بازدید | 35 پست

سلام بچه ها

سوال دارم در مورد جوش صورت

من ۳۳ سالمه و نزدیک به ۱۵ ساله درگیر جوش صورت هستم و همیشه ی خدا چند تا جوش ریز و درشت التهابی تو صورتم درمیاد و الان که این همه سال گذشته پوست صورت من به معنای واقعی نابود شده از لک و جای جوش

کبدم چرب نبود قبلا آزمایش دادم فقط چربی خون داشتم

به شدت گرمایی هستم و حتی تو پاییز و زمستون هم گرممه و عرق می کنم و دمای بدنم از داخل بالاس

خودم فکر می کنم بدنم متعادل نیست ولی نمی دونم دقیقا علت جوشم از چیه و درمانش چیه

مدتیه رو کمر سینه گردن بازو و دست هم جوش می زنم

ممنون میشم اگه تجربه ای دارید و راه حلی که واقعا ازش نتیجه گرفتید و برام بنویسید 🙏

کاسنی و شاه تره بخور .... ۴۰ روز صبح اول صبح کاسنی بخور

تو از مَن هیچی نمیدونی! قضاوتم نکن حالم خرابه ! دنیا هیچ خوشی ای برام نذاشت ... آرزومه یه روز قلبم بهم فشار بیاره و بمیرم ... تا راحت شم ازین دنیا و آدماش ... آدماش ک میگم حتی از نزدیک ترینامم هم زخم خوردم... ولی خدا واقعا منو نمیبینی ؟ این حجم از غصه و درد خیلیه ها .... آرزوی بعدیمم خوشبختیه تویه تو خوش باشی من حالم خوبه 💔 😔

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مشکل هورمونیه

صبورانه درانتظار فرزند🥲🤲🏼بالاخره درتاریخ ۱۴۰۱/۱۰/۳ بیبی چک منم مثبت شد🥺خدایاشکرت 😍🤲🏼🤰۱۴۰۲/۵/۳۱پسرعزیزم بدنیااومدوبه زندگیمون روشنایی بخشید🥹💜
من دقیقا علائم شما رو دارم و تنبلی تخمدان دارم سونوگرافیم کاملا نرماله ولی آزمایش روز سوم پریود رو ...

من دقیقا برعکس توم ازمایش نرمال ولی سونو تنبلی 

منم جوش میزنم پریودمم دو روزه شده😑

من از بعد زایمانم درگیر شدم هیچ مشکلیم ندارم رو صورتم و کمرم جوش میزنه وقتی قرص تنظیم هورمون میخورم خوب میشن شمام شاید مث من هورمونات بهم ریخته تو آز معلوم نمیشه اگه تهرانی آدرس دکتر بهت بوم

خدا جونم مراقب دو عشق من 💕 مامان 💕بابام 💕خواهر و برادرام باش 😇
منکه دارم راکوتان میخورم خودمو راحت کردم

وای این راکوتان من رو بدبخت کرد 

تنبلی تخمدان گرفتم دکتر زنانم گفت از اونه از وقتی خوردم این لعنتی رو دو روزه شد پریودم هزار جور بلا گرفتم منی که هیچیم نبودددد

دکتر زنان یا هر دکتر دیگه ای میرم سرم داد میزنه میگه این قرص قوی رو چرا خوردی 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز