2777
2789
عنوان

جوش صورت 🤧

| مشاهده متن کامل بحث + 2861 بازدید | 35 پست
منکه دارم راکوتان میخورم خودمو راحت کردم

تتاثیر داشت ؟ صورت رو صاف میکنه ؟ 

تو از مَن هیچی نمیدونی! قضاوتم نکن حالم خرابه ! دنیا هیچ خوشی ای برام نذاشت ... آرزومه یه روز قلبم بهم فشار بیاره و بمیرم ... تا راحت شم ازین دنیا و آدماش ... آدماش ک میگم حتی از نزدیک ترینامم هم زخم خوردم... ولی خدا واقعا منو نمیبینی ؟ این حجم از غصه و درد خیلیه ها .... آرزوی بعدیمم خوشبختیه تویه تو خوش باشی من حالم خوبه 💔 😔
عوارض که داره تا دوسال بعدش هم نباید باردار شد.... زیر نظر دکتر هستم هرماه ازمایش مینویسه برام که کب ...

من 5ماه خوردم همش دوسداشتم خودکشی کنم وافسرده بودم .قطع کردم بابعدیکسال برگشت.خب تاکی قراره بخوری

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی که باید باشه میره 😕

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

مشخصات خودمو گفتی   

مشکل هورمونه، منم همه عمرم همین بودم، پلی کیستیکی به احتمال زیاد. اصلن سمت راکوتان دکوتان نرو توی این سن اگه یه موقع فرصت بارداری پیش اومد، تا اثرش بره کلی طول می کشه. من دکتر بهم داکسی سایکلین داده، مداوم بخور خیلی کنترل می کنه. ماسک رس بزن به صورتت عالیه. اگه می تونی محصولات بادی شاپ که روغن چایی دارن بخر، اگه هزینش بالاست روغن درخت چای هست برندهای ایرانی و ارزونه، اونام خوبه در کنار ماسک بزن.

در نهایتم اگه شد بگو دکتر یه ارامبخش ریزه سبک واست بنویسه، زیاد بهش فکر نکن بزار پوستت بازسازی کنه خودشه.

وای این راکوتان من رو بدبخت کرد  تنبلی تخمدان گرفتم دکتر زنانم گفت از اونه از وقتی خوردم این ل ...

من زیر نظر متخصص پوست دارم مصرف میکنم، نشنیدم باعث تنبلی تخمدان بشه🤷🏻‍♀️ اما میدونم بچه رو ناقص میکنه تاا دوسال بعدش نباید باردار شد

من زیر نظر متخصص پوست دارم مصرف میکنم، نشنیدم باعث تنبلی تخمدان بشه🤷🏻‍♀️ اما میدونم بچه رو ناقص می ...

نه اتفاقا باعث میشه ولی رو همه یه عوارض نداره حتی باعث نازایی میشه 

منم زیر نظر پزشک خوردم به سه ماه نرسیده از چشمم عفونت اومد دیگه نخوردم اون لعنتی رو هزار جور بلا سرم آورد

روغن درخت چای میزنین به پوست صورتتون؟ خوبه؟ از عطاری میشه گرفت؟

من از دج کالا گرفتم، سرچ کن روغن ارمان، به نظرم چیز بدی نباشه.

اگه می تونی بادی شاپ بگیر، اون خیلی عالیه.

نه اتفاقا باعث میشه ولی رو همه یه عوارض نداره حتی باعث نازایی میشه  منم زیر نظر پزشک خوردم به ...

ن من قبلا ۵ ماه خوردم هیچیم نشد فقط لبم ترک خورد درمانم رو کامل نکردم نسبت به وزن بدنم دوز مناسب نخوردم، باز الان برگشتن اما نصف قبلا هستن.... دوباره رفتم زیر نظر متخصص که اینسری کامل کنم درمانم رو... شما نمیساختت خوب شد قطع کردی وگرنه چیزی ازت نمیموند

من 5ماه خوردم همش دوسداشتم خودکشی کنم وافسرده بودم .قطع کردم بابعدیکسال برگشت.خب تاکی قراره بخوری

من یبار ۵ ماه خوردم دکتر برام نوشت گفت سر ماه برم پیشش، من با اطلاعات نت و دوستام دیگه نرفتم پیشش، خودم قرصه رو میگرفتم و میخوردم .... سر ۵ ماه پوستم عاااااااااالی شده بود اصلا هم ترک ترک نشد فقط لبم اینجوری شد، ترکش کردم بعداز سه ماه دوباره جوش زدم اما کمتراز قبل، اینسری رفتم پیش یه دکتر مجرب تر و شرایط قبل رو بهش گفتم، گفت ۵ ماه روزی یدون واسه وزن شما کافی نبود باید دوز مناسب رو مصرف کنی که برنگردن ، الان شروع کردم ده روزه، روزی دوتا میخورم سر ماه هم نوبت و ازمایش دارم که اینسری مثل سری قبل سرخود عمل نمیکنم و تا اخر زیر نظر دکترم میمونم

من یبار ۵ ماه خوردم دکتر برام نوشت گفت سر ماه برم پیشش، من با اطلاعات نت و دوستام دیگه نرفتم پی ...

صابون و محلولشم میزنی

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی که باید باشه میره 😕
صابون و محلولشم میزنی

ن نسخه اش واسه من اینها بود

یه فوم شست شو پوست خشک

یه مرطوب کننده پوست خشک

یه امپول از خانواده ی کورتون

یه پماد واسه سوراخ های بینیم

که محصولات پوستی رو هنوز استفاده نکردم چون پوستم هنوز چربه و خشک نشده