2777
2789

یه پسرع هس ۲۶اینا سالشه..آشنای دوره بعد قبلن اینستا چن بار باهاش چت کردم ایشون یکم که چت میکرد بعد بحث رو میبرد به چت جنسی اینا،الان بازم اومده سراغ من میگه بیا دوستی کنیم من دوست دارم اینا..میگه آشنا بشیم بعد ازدواج منم گفتم خب شما منو دیدی و در حد متوسط شناخت داری دیگه بمن ..گفتم من نمیخام دوستی کنم اگه منو میخای قصدت جدی به خوانوادم اطلاع بده بعد وارد رابطه جدی بشم باهات بعد بای دادم..بنظرتون خوب گفتم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عالی👌

یـه دخـتر بـا قلبـی مهربون🫠🤗و روحـی آزاد🫧💙عـاشـق کـتاب‌ها، فیـلم‌ها و داسـتان‌هـایـی کـه مـن رو بـه دنیـاهای دیگـه مـی‌برن. بـه دنـبال پیـدا کـردن مـعنای زنـدگی در مـیان کلـمات و تـصاویر هـستم.

عالی گفتی عزیزم بهترین جواب رو دادی واقعا هم همینطوره اگه آقا قصدش جدی باشه با خونوادت باید صحبت کنه 🌸

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰 زود بود برای رفتنت دخترکم 🖤