2777
2789

من رژیمش رو خریدم ولی زیاد رعایت نکردم و فیط باهاش ۲ کیلو کم کردم و بعد ولش کردم

چند ماه بعد ک دوباره تصمیم به رژیم داشتم از ناصر زاده رژیم خریدم اونو کاملا رعایت کردم تو دوماه ۹ کیلو وزن کم کردم تازه ورزشم اصلا نداشتم و تحرکم پایین بود

در کل خیلی ها از غفاری راضی هستن

از هرکسی رژیم میخری مهم این هست که اراده داشته باشی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من رژیمش رو خرید ولی زیاد رعایت نکردم و فیط باهاش ۲ کیلو کم کردم و بعد ولش کردم چند ماه بعد ک دوبار ...

من یکیو میخوام به غیر از غذایی که میپزم یا تو خونم هست چیز دیگه ای برنامه نده ناصرزاده چجوری بود؟

عزیزم منم رژیمشو گرفتم ۱ماهش رو اصلا گشنگی نداره ولی من اراده ندارم  حوصله مثلا یه قوطی پنیرو ی کف دست نان هم ندارم ولش کردم ولی درکل خوبه میشه ماهی ۳.۴ کیلو کم کرد درماه

من یکیو میخوام به غیر از غذایی که میپزم یا تو خونم هست چیز دیگه ای برنامه نده ناصرزاده چجوری بود؟

کاملا غذای سفره هست اما مثلا برای کل سی روزت برنامه ریزی کرده که جی بخوری 

اما غفاری ۵۰ نوع غذا رو لیست کرده ک هر وعده خودت انتخاب میکنی ...بعد میگه از هر غذا چقدر بخوری

تو رژیم غفاری حتی میتونی پفک و پفیلا و بستنی هم بخوری اما برای همشون مقدار مشخص کرده

تو چه مدت دو کیلو کم کردی؟

کلا رعایت نکردم مثلا شاید دو روز رژیم بودم دو روز میخوردم اصلا منظم نبود که بتونم بهت زمان بدم فقط یادم هست روزی که رژیمم رو با ناصر زاده شروع کردم خودم دو وزن کردم و فهمیدم دو کیلو از قبل لاغر ترم