2777
2789
عنوان

خواب های سم😂🐉🎨

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 44 پست
من یکبار خواب دیدم با داییم ازدواج کردم

منم يبار خواب ديدم داييم پيشنهاد دوستي بهم داده منم قبول كردم 

بعد داييم زنو بچه داره 

رفتم جلو زنو بچش بهش گفتم خب چرا بهم محبت نميكني پس چرا باهم دوست شديم😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولیش رو خودم بگم خواب دیدم توی خونه ویلایی بزرگ و شیک بودم تنهای تنها..بعد شب بود یهو یه صدایی اوم ...

جررررررر  

‌قطره، دلش دریا می‌خواست. خیلی وقت بود که به خدا گفته‌بود.هر بار خدا می‌گفت «از قطره تا دریا راهی‌ست طولانی. راهی از رنج و عشق و صبوری. هر قطره را لیاقت دریا شدن نیست.»قطرہ عبور کرد و گذشت. قطره پشت سر گذاشت. قطره ایستاد و منجمد شد. قطره روان شد و راه افتاد. قطره از دست داد و به آسمان رفت. و هر بار، چیزی از رنج و عشق و صبوری آموخت.تا روزی که خدا گفت «امروز، روز توست! روز دریا شدن.» خدا قطره را به دریا رساند. قطره طعم دریا را چشید. طعم دریا شدن را. اما...روزی قطره به خدا گفت «از دریا بزرگ‌تر، آری از دریا بزرگ‌تر هم هست؟» خدا گفت «هست.»قطره گفت «پس من آن را می‌خواهم. بزرگ‌ترین را. بی‌نهایت را.»‌خدا قطره را برداشت و در قلب آدم گذاشت و گفت: «اینجا بی‌نهایت است.»آدم عاشق بود. دنبال کلمه ای می‌گشت تا عشق را توی آن بریزد. اما هیچ کلمه‌ای توان سنگینی عشق را نداشت. آدم همه‌ی عشقش را توی یک قطره ریخت. قطره از قلب عاشق عبور کرد. و وقتی که قطره از چشم عاشق چکید، خدا گفت «حالا تو بی‌نهایتی، زیرا که عکس من در اشک عاشق است :)
😐من یه بار خواب دیدم شهر پر مار شده و همه خونها داره میریزه  بابام یهو تو اون شلوغی دو تا بال ...

عاشق قسمتی شدم که بابات بال درآورد و شلوارک پاش بود😂😂

《تمام جسم شما؛از انتهای این بال تا انتهای بال دیگرتان چیزی جز افکارتان نیست،زنجیره افکارتان را بشکنید..بعد می بینید که همان زنجیری که دست و پایتان را هم بسته باز میشود..》 تایپ شخصیتیم♡INTP   سه ساله با افتخار آرمی🤞   بایستم کوکه🌸 یک عدد ترک اردبیل  مخالفم فکر میکنی بحث نکن سنه گوربان♥️😊                                                                        ..
خواب دیدم ماشین خالی دنبالمه😂

نگو که ماشینه پراید بوده😐😂😂😂

《تمام جسم شما؛از انتهای این بال تا انتهای بال دیگرتان چیزی جز افکارتان نیست،زنجیره افکارتان را بشکنید..بعد می بینید که همان زنجیری که دست و پایتان را هم بسته باز میشود..》 تایپ شخصیتیم♡INTP   سه ساله با افتخار آرمی🤞   بایستم کوکه🌸 یک عدد ترک اردبیل  مخالفم فکر میکنی بحث نکن سنه گوربان♥️😊                                                                        ..
چند شب پیش خواب دیدم به زن داداشم گفتم باردارم ولی به هیییچکس نگو اونم همون شب به همه گفت تلفن و برد ...

ای واییی😐💔

سم ترین چیز اینه من خوابام اصن یادم نمیاد

تو بسیار خاص هستی😂♥️

یه بار گشنمه بود شدید خوابیدم ظهر بود بعد تو خواب دیدم دارم یه نونی شبیه کسمه یا فتیر میخورم خیلی شیرین بود هنوز مزه اش یادمه بلد شدم دیدم 

روی دستم جلوی دهنمه دارم میخورمش😄😄😄

آرامش خود را فدای بی‌شعوری دیگران نکنید تمام😇
۲۰۶:)

۲۰۶ قابل تحمل تره😂😂

یه بارم خواب دیدم فرغون پر کردم از سیمان و گچ دارم میبرم طبقه بالای یه خونه که بنایی کنم😂😂😂

یه سند برای اینکه تو خوابم از ما کار میکشن

آرامش خود را فدای بی‌شعوری دیگران نکنید تمام😇
من یکبار خواب دیدم با داییم ازدواج کردم

این قضیش دارکه😐💔