بیاید خواب های سم و چرت و پرتمون رو تعریف کنیم تا من ایمان بیارم تنها نیستم😂😂
《تمام جسم شما؛از انتهای این بال تا انتهای بال دیگرتان چیزی جز افکارتان نیست،زنجیره افکارتان را بشکنید..بعد می بینید که همان زنجیری که دست و پایتان را هم بسته باز میشود..》 تایپ شخصیتیم♡INTP سه ساله با افتخار آرمی🤞 بایستم کوکه🌸 یک عدد ترک اردبیل مخالفم فکر میکنی بحث نکن سنه گوربان♥️😊 ..
چند شب پیش خواب دیدم به زن داداشم گفتم باردارم ولی به هیییچکس نگو اونم همون شب به همه گفت تلفن و برداشتم تو خواب هرچی تونستم بهش گفتمممم
خداوندا در تقدیراتت برایم خیر مقدر کن و مقدراتت را برایم مبارک گردان... تا نه تعجیل آنچه را تو عقب انداخته ای بخواهم و نه تاخیر آنچه را تو پیش انداخته ای آرزو کنم..... دعای امام حسین در روز عرفه💚
😐من یه بار خواب دیدم شهر پر مار شده و همه خونها داره میریزه
بابام یهو تو اون شلوغی دو تا بال در آورد و بالا سرشم شبیه فرشته های کارتونا یه چیزی بود تو دستشم عصا بود گفت برید کنار من اومدم من قهرمان این شهرم شلوارک پوشیده بود خلاصه خیلی سم بود😐😂
خواب دیدم توی خونه ویلایی بزرگ و شیک بودم تنهای تنها..بعد شب بود یهو یه صدایی اومد پنجره باز شد یه میمونه اومد تو گفت پیاز دارید😔😂
منم یادم نمیاد چی گفتم ولی بعد کلی میمون و از این پلیسا که تو فیلم آمریکایی هاس حمله کردن منم جیغغغ اون وسط تخم مرغ هم داشتم میپختم🤕😐
《تمام جسم شما؛از انتهای این بال تا انتهای بال دیگرتان چیزی جز افکارتان نیست،زنجیره افکارتان را بشکنید..بعد می بینید که همان زنجیری که دست و پایتان را هم بسته باز میشود..》 تایپ شخصیتیم♡INTP سه ساله با افتخار آرمی🤞 بایستم کوکه🌸 یک عدد ترک اردبیل مخالفم فکر میکنی بحث نکن سنه گوربان♥️😊 ..
ایمان بیار تنها نیستی ولی متاسفانه یا خوشبختانه یادم میره خواب هامو 🤝😅
تو خیلی خوشبختی که یادت میره😂💔
خواب خیلی زیاد میبینم یعنی حتی ظهرم بخوابم خواب میبینم اکثرا هم سم هستن یه سری هاشونم مزخرف مثلا یه بار خداب دیدم دارم با پدر بزرگم نزدیکی میکنم خیلی خواب مزخرفی بود🍃🍃😑