2777
2789
عنوان

خواب های سم😂🐉🎨

520 بازدید | 44 پست

بیاید خواب های سم و چرت و پرتمون رو تعریف کنیم تا من ایمان بیارم تنها نیستم😂😂

《تمام جسم شما؛از انتهای این بال تا انتهای بال دیگرتان چیزی جز افکارتان نیست،زنجیره افکارتان را بشکنید..بعد می بینید که همان زنجیری که دست و پایتان را هم بسته باز میشود..》 تایپ شخصیتیم♡INTP   سه ساله با افتخار آرمی🤞   بایستم کوکه🌸 یک عدد ترک اردبیل  مخالفم فکر میکنی بحث نکن سنه گوربان♥️😊                                                                        ..

چند شب پیش خواب دیدم به زن داداشم گفتم باردارم ولی به هیییچکس نگو اونم همون شب به همه گفت تلفن و برداشتم تو خواب هرچی تونستم بهش گفتمممم

خداوندا                                                                       در تقدیراتت برایم خیر مقدر کن و مقدراتت را برایم مبارک گردان... تا نه تعجیل آنچه را تو عقب انداخته ای بخواهم و نه تاخیر آنچه را تو پیش انداخته ای آرزو کنم.....   دعای امام حسین در روز عرفه💚                                                                                   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😐من یه بار خواب دیدم شهر پر مار شده و همه خونها داره میریزه 

بابام یهو تو اون شلوغی دو تا بال در آورد و بالا سرشم شبیه فرشته های کارتونا یه چیزی بود تو دستشم عصا بود گفت برید کنار من اومدم من قهرمان این شهرم شلوارک پوشیده بود خلاصه خیلی سم بود😐😂

اولیش رو خودم بگم

خواب دیدم توی خونه ویلایی بزرگ و شیک بودم تنهای تنها..بعد شب بود یهو یه صدایی اومد پنجره باز شد یه میمونه اومد تو گفت پیاز دارید😔😂

منم یادم نمیاد چی گفتم ولی بعد کلی میمون و از این پلیسا که تو فیلم آمریکایی هاس حمله کردن منم جیغغغ اون وسط تخم مرغ هم داشتم میپختم🤕😐

《تمام جسم شما؛از انتهای این بال تا انتهای بال دیگرتان چیزی جز افکارتان نیست،زنجیره افکارتان را بشکنید..بعد می بینید که همان زنجیری که دست و پایتان را هم بسته باز میشود..》 تایپ شخصیتیم♡INTP   سه ساله با افتخار آرمی🤞   بایستم کوکه🌸 یک عدد ترک اردبیل  مخالفم فکر میکنی بحث نکن سنه گوربان♥️😊                                                                        ..

خواب ديدم با نامزدم رفتم تركيه

بعد اونجا با يكي از بلاگراي اينستا دارم روابط ناجور برقرار ميكنم 

بعد با اينكه تو خواب همينجوري دختر بودم ولي ابزاره مردونه داشتم😑😑😑

نميدونم نامزدم اون وسط چكاره بود

از لون روز ديگه اون بلاگرو نميرم ببينم

ایمان بیار تنها نیستی ولی متاسفانه یا خوشبختانه یادم میره خواب هامو 🤝😅

تو خیلی خوشبختی که یادت میره😂💔

من یه بار خواب دیدم آصف آریا اومده در خونمون دنبالم هی میخاد من رو بوس و بغل کنه و با خودش ببره منم ناز میکردم نمی‌رفتم 😂😂😂😂

آهنگاش بعضی وقتا گوش میدم ولی اصلا بهش فکر نمیکنم