2777
2789
عنوان

شب یلدا

285 بازدید | 23 پست

بچها من امسال اولین یلداییمه    ولی انگار ن انگار هیچ خبری ام ندادن خونوادم هرروز میپرسن منم نمیدونم چی بگم رومم نمیشه از نامزدم بپرسم اونم انگا ب رو خودش نمیاره 

من باید چیکا کنم

اگه نیارن خیلی ناراحت میشم  حس بی ارزش بودن بهم دست میده

خب برا بعضیا رسم نیست یا نمیتونن بیارن هزینه کنن یا قدیمی ان نمیدونن این چیزا رو براشون ارزشی نداره

ولی مطلقا این چیزا ارزش شما رو نشون نمیده 🥺

امشب قبل از اینکه بخوابی به این فکر کن که خُدایی که جنسش از نوره امکان نداره بتونه ببینه وسطِ دلِ سیاهی غرق شدی و دستتو نگیره،کافیه از تهِ دل ازش بخوای و بگی میخوام فردا روز بهتری واسم بسازی،مطمئن باش کسی بهتر از اون نمیتونه واست بسازه🌻🌸خدا بسازه قشنگ‌ تره…🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به شوهرت وقتی دیدیش بگو عزیزم شما رسم شب یلدا دارین .تلفنی نگو 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

چرا روت نمیشه 

قشنگ بپرس ببین برنامش چیه 

من دزکت میکنم خانواده منم هی میپرسیدن اگه نمی‌آوردن واقعا ضایع میشدم همش هم میشد سرکوفت برام 

من میدونستم خانواده شوهرم  بیخیالن 

برای همین به شوهرم گفتم از دو هفته قبلش 

فقط 29 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

خب مثلا نگو قراره واسم چیکارا کنید، بصورت کلی ازش بپرس برنامت واسه شب یلدا چیه؟

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
چرا روت نمیشه  قشنگ بپرس ببین برنامش چیه  من دزکت میکنم خانواده منم هی میپرسیدن اگه نمی‌ ...

اخه مگه میشهه خواهرشوهرم مادرشوهرم بلد نباشن همه چی بلدن  من یر همه چی باید حرص بخورم  خیلی زشته برم خودمو کوچیک کنم بگم یلدایی برام میارید یا نه اگه بگم که صد در هزار شوهرم میاره ولی اونجوری به دل خودم نمیشنه 

کاشکی این رسمای مزخرف از ریشه از بین بره یلدایی دیگه چ صیغه ایه آخه 

یا خانواده ای ک اینهمه زحمت کشیده بچه بزرگ کرده باید جهاز رو کامل بده چرا عروس دوماد خودشون زحمت نکشن؟ یا خانواده ها در حد توان کمک کنن

مادر عروس بیچاره چ گناهی کرده بچه شوهر میده جهازم میده سیسمونی بچه اولم کاااامل میده تا یسال؟؟ آخه این دیگه اوج بی انصافیه پس داماد چکارست آخه

خدارو صد هزار مرتبه شکر تو خانواده ی ما هیچکدوم از این رسما نیست همه چی با زحمت خودم و شوهرم بوده 

کار خوبه خدا درست کنه...🌹❤️
عزیزم عقد کردید؟ من عقد نکردم تازه بله برونم بوده واقعادوس دارم بیارن نمیدونم میارن یا نه🤕🤕🤕

اره عزیزم عقدم 

اخی ان شاء الله میارن ولی احتمالا اگه شعور داشته باشن یه هدیه ام شده برات میارن

اخه مگه میشهه خواهرشوهرم مادرشوهرم بلد نباشن همه چی بلدن  من یر همه چی بای ...

اصصلاااا نگو....

بزار ببینم خودشون میارن یا نه

اگه هم نیوردن دیگه هیچی...عیب نداره....منم ناراحت میشم  اگه نیارن🤕

خب برا بعضیا رسم نیست یا نمیتونن بیارن هزینه کنن یا قدیمی ان نمیدونن این چیزا رو براشون ارزشی نداره ...

دیگه یلدایی   الان همه بلدن که باید برا عروس ببرن مگه میشه کسی ندونه 

خیلی   زشته که هیچ ارزشی برای عروس  قائل نشده باشه ادم    عه عه چقد  بدم میاد از دو دوتا چهار تا کردن تو همه چیز