بچها من امسال اولین یلداییمه ولی انگار ن انگار هیچ خبری ام ندادن خونوادم هرروز میپرسن منم نمیدونم چی بگم رومم نمیشه از نامزدم بپرسم اونم انگا ب رو خودش نمیاره
من باید چیکا کنم
اگه نیارن خیلی ناراحت میشم حس بی ارزش بودن بهم دست میده
اتفاقا قدیمیا این چیزها رو بیشتر اهمیت میدادن ومیدن
اخه عزیز جون خودم(مادربزرگم) تازه عروس دار شده نمیدونست این چیزا رو 😇
امشب قبل از اینکه بخوابی به این فکر کن که خُدایی که جنسش از نوره امکان نداره بتونه ببینه وسطِ دلِ سیاهی غرق شدی و دستتو نگیره،کافیه از تهِ دل ازش بخوای و بگی میخوام فردا روز بهتری واسم بسازی،مطمئن باش کسی بهتر از اون نمیتونه واست بسازه🌻🌸خدا بسازه قشنگ تره…🤍
من عقد بودم سر همهههه چیم دعوا بود پیر شدم تا عروسی کردیم باورتون نمیشه مادرشوهرم خودش میخواست بره برام خرید عقد کنه منو نبره،الان یادم میفته میخوام سکته کنم.. خداروشکر رسم یلدایی نداشتیم وگرنه قطعا خون میشد سر این دیگه
استارتر به شوهرت بگو حتما اگه نگی اونا هم سواستفاده میکنن فکر میکنن حالیتون نیست یا رسم ندارید بگو ما رسم داریم و اخمیت میدیم خیلی چیزها رو اتفاقا باید گفت اینکه هیچی نگی نمیشه گفت ارزشت رفته بالا خیلی ها خودشون رو به خریت میزنن
انقد خون تو دلم کردن تو عقد نمیدونم خدا میبخشه یا نه..یه دعواهایی میشد سر همه چی که من با اون همه خواستگاری که داشتم به خوابم نمیدیدم اون همه آبروریزی ..همش سر خسیس بازی مادرشوعرم ..ولی چون عاشق شوهرم شده بودم سعی میکردم بین خانواده ها مدیریت کنم و تو خودم بریزم تا سامون بگیریم
اخه عزیز جون خودم(مادربزرگم) تازه عروس دار شده نمیدونست این چیزا رو 😇
خب خیلی کم پیش میاد وگرنه این رسم ورسومات از قدیم به ما رسیده و قشنگیهای خودش رو داره فقط بحث مالیش نیست همین که دوتا چیز کادو کنن دوتا میوه تزیین کنن هم عروسشون دلگرم میشه هم شعور خودشون رو نشون دادن اتفاقا استارتر باید با زبون خوش به شوهرش بگه
اخه مگه میشهه خواهرشوهرم مادرشوهرم بلد نباشن همه چی بلدن من یر همه چی بای ...
منم سر همه چی حرص میخوردم
مادر شوهر منم بلد بود ولی خودشو میزد به اون راه
شوهر منم که بلد نبود اصلا نمیدونست چی به چیه
فقط 29 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍. پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺