2777
2789
عنوان

امتحان شهری داشتم خراب کردم

281 بازدید | 29 پست

با کلی تمرین اولین بار امتحان رو خراب کردم انگار مغزم ریست شد اصلا خیلی حس بدی بود نک رد شدم ن اینک انگار هیچی بلد نبودم چیکار کنم برا هفته بعد از لحاظتمرین این بارم خیلی تمرین کردم  و تو تمرینا خوب بودم

منم همینجور

پا‌گرفتی توی قلبم کم نزاشتی تو رفاقت ...من بمونم یا نمونم به خودت بستگی داره.نرو هر جمعیو بی من بگو عشقم نمیزاره😊امشب ازخود بیخودم شرمیکنم هرکی بیاد سمت تو، بده بمن دست تو ،همسفرقلب من بگو کی دوستم داره قدر تو😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شاالله قبول میشی فقط سعی کن اظطراب رو از خودت دور کنی چون تو مهارتش رو داری و موفق میشی👏😍

❤️ تنها چیزی که باعث شد رضایت بدم و بیام روی کره ی زمین، بودن بین عاشقان علی (ع) و سر گذاشتن به تربت حسینش و سر کردن یادگار همسرش بود ❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
ان شاالله قبول میشی فقط سعی کن اظطراب رو از خودت دور کنی چون تو مهارتش رو داری و موفق میشی👏😍

درد اینه ریلکس بودم بنظر خودم اما نمیدونم یهو چرا خراب کردم هنوز خودمم موندم توش اونم تو پارک دوبلی ک اتفاقا جزو مواردی بود ک عالی میرفتم البته ماشینی ک باهاش تمرین کردم پراید نبود اما فکر نکنم این تاثیری داشته باشه تو نتیجه ای ک گرفتم

اره خیلی حسه بدیه  گواهی گرفتن بدترین حسه زندگی بود امتحان دادنش تمرین کن  استرس‌و کنتر ...

همش ب این فکر میکنم ک چقدر وقتی رسید ب پارک دوبلم ذوق زده شدم ک این قسمتو ک من عالیم😂😂😂😂و دقیقا شد انچه ک نباید میشد

من ایین نامه رو یه بار رد شدم خیلی حالم گرفته شد با ۶ تا غلط

حالا من ایین نامه برام راحت بود و خدای اعتماد بنفسبودم انقدر ک برا شهریم حس استادی بهم دست داده بود ک خدا جوری زد پس سرم ک هنوز مبهوتم نمیفهمم از کجا خوردم شوهرم میگ تازه رسیدی ب جایی ک باید همون اول میبودی حقت بود رد شی کسی با دواژده جلسه راننده نمیشه ک تو فکت شوماخری گرفته بودی

حالا من ایین نامه برام راحت بود و خدای اعتماد بنفسبودم انقدر ک برا شهریم حس استادی بهم دست داده بود ...

اخه من یه روز مونده به امتحان خوندم فقط یه سری ازمون ایین نامه کل کتابو نخوندم