2777
2789
عنوان

دو دلی برای بچه دوم

456 بازدید | 22 پست

بارداری خیلی وحشتناکی نداشتم اما معده درد و تهوع اینا و کم طاقتیم باعث شده دیگه از بارداری وحشت داشته باشم. دخترم 3سالم نیمه. وقتی دنیا اومد تا 2سالگی شاید بیشتر خیلی اذیتمون کرد..خیلی گریه میکرد. شب بیداری ها.. کولیک... خلاصه پیرمون کرد.. این بی اعصاب  بودن هنوز توی من هست به خاطرشگ گریه ها و اذیتاش. الان خداروشکر خیلی بهتر شده. اخلاقش و با ادب بودنش و اینکه یه هم صحبته. میتونم باهاش ارتباط برقرار کنم. بریم بیرون بگردیم. حالا چند وقته بچه های کوچک میبینه میگه نی نی بخر.. خیلی نوزاد دوست داره و قربون صدقه میره مواظبشونه .. با وجود اینکه خواهر و برادرم بچه هایی دارن توی سن و سال دخترمن و نزدیکن اما میگم تنها نشه.. یک خواهر یا برادری داشته باشه.. اما خودم اصلا اصلا نه حوصله دارم و نه اعصاب. میگم اگر بچه دوم بیارم آنقدر درگیر میشم که نمیتونم از بودن با دخترم از خلوت کردن باهاش لذت ببرم. بشینم دو کلمه باهاش بحرفم. امروز تنها بودیم باهاش حرف میزدم بااینکه جوابای بچگونه بی ربط میداد اما خیلی لذت بخش بود.

همش فکرم اینکه شبا همش بلند شم  شیر بدم و گریه پوشک... بگم چه غلطی کردم بچه دوم آوردم. شب سرمو میزاشتم بالش تا صبح تختتتت میخوابیدمااا... نمیدونم واقعا اگه نیارم پشيمون میشم که دخترم تنها بمونه.. بیارمم میدونم به غلط کردن می‌افتم که تازه دخترم اذیتاش کمتر شده بود چرا یکی دیگه آوردم.. یعنی بدجور دو دلم

لبخند بزن..اینطوری قشنگتر نیستی؟؟

این فاصله سنی خیلی اذیت میشن بچه ها 

بچه های من ۵ سال اختلافشون سر مدرسه درس و... کوچیکه شیطونی میکنه مجبور شدم سرویس بگیرم کلی هزینه چون نمیتونستم یه قدم راه ببرمش بیارمش

یا باید یه سال فاصله یا ۸،۹سال فاصله داشته باشن 

تجربه هرکی رو دیدم همینو میگه

👻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودآزاری داری مگه خواهر😂ول کن ی مدت نفس بکش..منو و خواهرم اختلاف سنیمون زیاده ..دبیرستان بودم بدنیا اومد😂اما ارتباط عالیه ...به مامانم هم بد نگذشت ...دومی بیار ولی ی چند سال در آرامش بگذرون بعد

من دخترم ۵ سالشه این یکی دوماهشه واقعا سخته دختر اولم مثه دخترشما بود دیونمون کرده بود ولی این بهتره و ارومتره

ولی بازم شرایط سخته ب کتاب ودرسای مهد اون یکی درس حسابی نمیرسم غذا و خونه نامرتبه واسه هوا سردی نمیتونیم بریم بیرون مگه با ماشین ی دور بزنیم  خرج ب مراتب دوبرابر شده  واولی یکم حسودی میکنه...

بنظرم اگه میخوای بیاری ی طوری بیار یا قبل مهد ومدرسه بچت باشه یا بعد ک کلاس ۴.۵ بود چون سخته تا نصب شب بیدار باشی باز صبحم واسه اون یکی بیدار بشی صبونه بذاری و امادش کنی

بیار بعدا پشیمون میشی منم ۳۶ سالمه در حال اقدامیم،دخترم ۴ سال و نیمشه غریبم کسی پیشم نیست کمکم کنه ...

حس میکنم اگر بیارم دیگه نابود میشم.. قشنگ خودمو نابود میکنم.. سر دخترم تا حد مرگگگگ عصبانی میشدم.. 

لبخند بزن..اینطوری قشنگتر نیستی؟؟