2777
2789
عنوان

دو دلی برای بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 22 پست
من دخترم ۵ سالشه این یکی دوماهشه واقعا سخته دختر اولم مثه دخترشما بود دیونمون کرده بود ولی این بهتره ...

واای چیزی ازم نمیمونه. در توانم نیس

لبخند بزن..اینطوری قشنگتر نیستی؟؟
حس میکنم اگر بیارم دیگه نابود میشم.. قشنگ خودمو نابود میکنم.. سر دخترم تا حد مرگگگگ عصبانی میشدم..&n ...

اگه شرایط روحی نداری نیار

سر بچه دوم ادم بی تجربگی و حساسیت اولی رو نداره.من اگه از پسش بر نیام یه مدت میرم شهرستان خونه مامانم،یا به مامانم میگم بیاد پیشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه جگرررررای من به اینم فکر کنید که مثلا تو سن 40 بچه دوم بیاره...اول همین یه ذره اعصابم اون موقع نداری..دوم بچه ی طفلک میشه 20 سالش شما 60 سال... گناه داره... شاید اونم دختر بشه...مامان جووون و سرحال میخواد که موقع ازدواج زایمان خرید کنارش باشه

شوهرم میگه اگر میخوای بیاری همین الان بیار. چون دیر هم شده.. اگرم نمیخوای دیگه نیار. سن میره بالا.. اونم چون میدونه خیلی اذیت شدم گیر نمیده بهم

اخه جگرررررای من به اینم فکر کنید که مثلا تو سن 40 بچه دوم بیاره...اول همین یه ذره اعصابم اون موقع ن ...

مثل الان من و مامانم 🥲💔

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      
ولی شیرینی هاشم زیاده یه لبخند میزنه خستگیو فراموش میکنی🥰

آره.. اما اگر مثل دخترم اذیت کن باشه ها.. شیرینی هاش رو نمی‌فهمم.. الان که عکسای دخترم رو میبینم.. آنقدر گرد و تپل بود  بچگیاش اما من  بوس و بغل نمیکردم نمیچلوندمش.. انگار ندیدم اون قشنگیاشو.. بس که تا دست میزدیم گریه میکرد و استرس داشتم