2777
2789

من روز نهم تاخیر از دادم عددش ۱۹ بود 

الان ی هفته میگذره از ازمایشم ..میشه ۱۴ روز تاخیر

اما ب جا ازمایش رفتم سونو ک تو تاپیک های قبلم گزاشتم عکسشو...

گفت اوایل بارداریته ک ساک تشکیل نشده و ضخامت رحمم ۱۶ بود..ممکنه اشتباه باشه؟؟؟

همه چیز هم نرمال بود اندومتریوز 

اندازه رحم

ضخامت

خوبه؟؟

تا بتا هزاروپونصد ساک دیده نمیشه

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو عدد بتا رو تکرار کن تازه من رو هزار و خورده ای بود دکتر میخواست ازم واژینال بگیره میگفت تا ۵۰۰۰ هزار نرسه مشخص نمیشه من نزاشتم سونو واژینال بگیره شکمی انجام داد ساک تشکیل شده بود 

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

خیر سرم اصلا از این چیزا سر در نمیارم

ساک چیه؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  میشه برای خونه دارشدنم صلوات بفرستی❤️.                  هُوَ رَبُّ المُستَحیل و انت تبکی عَلَی المُمکن  خدایااز تومعجزه میخواهم معجزه ای بزرگ درحد خدابودنت معجزه ای ک اشک شوقم راجاری کند.  ‌ و امامن نیمه شبی خواهم رفت .. ازجهانی که مال من نیست ..اززمینی که مرابیهوده به آن بسته اند!    ‌ حیف فریادمرا بُغض به یغمابرده!یک بغل حرف ولی محض نگفتن دارم!
هفته پیش بتا دادم ی هفته بعد پری...  الان حتما بالا تره  نمیدونم

خب چرا نمیری بتا رو تکرار کنی؟  اینهمه تاپیک زدی سر بتای 19 ولی یه هفته س تکرارش نکردی که مطمئن بشی  

از چی می ترسی؟ وقتی خدا همه کاره س؟