2777
2789
عنوان

قرص ال دی

2088 بازدید | 27 پست

سلام امیدوارم خوب باشین

من این هفته یه مسافرت خیلی مهم باید برم و پریود هم دقیقا همونموقع اس بخاطر همین ۳ روز مونده به پریودم شروع کردم هر شب یدونه ال دی خوردم امشب درد پریود داشتم و خیلی ریز لکه بینی 

و خیلی ناراحت شدم و همش میترسم پریود بشم 

تو اینترنت خوندم نوشته بود اگه لکه بینی پیدا کردین دوتاش کنین منم یدونه ۷ و نیم خورده بودم الانم یدونه خوردم 

بنظرتون اوکی میشه لکه بینیه؟🥺🥺🥺

راستی من ۱۷ سالمه 

دو تا نخور ضرر داره...بعدشم دیر خوردی شاید فایده نداشته باشه

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دوتا رو مواقع اورژانسی میخورن و سالی یه بار بیشتر مجاز نیست و کلی عوارض داره. آخه این چه کاریه.

برای اینکه تاریخ پریودت جابه جا بشه باید از روز بعد از پریود قبلی شروع میکردی و تا وقتی نمیخواستی شروع بشه ادامه میدادی؛ نه سه روز مونده به خونریزی کل سیسمت بدنت رو بهم بریزی.

لعنت به هرکس که ذره ای شرف و وجدان و شعور نداره و توی نت اراجیف مینویسه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
دوتا رو مواقع اورژانسی میخورن و سالی یه بار بیشتر مجاز نیست و کلی عوارض داره. آخه این چه کاریه. برا ...

اگه یه روز قبل پریودی شروع کنه به خوردن تقریبا چهار پنج روز بعد موعدش پری میشه اینطوری که فایده نداره باز تو سفر پریوده

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁
دوتا رو مواقع اورژانسی میخورن و سالی یه بار بیشتر مجاز نیست و کلی عوارض داره. آخه این چه کاریه. برا ...

آره منم کلا دو بار تو زندگیم خوردم 

خب منم نمیدونستم چجوری باید بخورم چون دفعه اولم اونطوری خوردم پریود نشدم برا همون ایندفعه هم اینطوری خوردم 

ضرر نداره من از18سالگی خوردم تاالان سی سالمه 

بیشتر از نه سال دائم بخوری عوارض وحشتناکی داره

خیلی ضرر داره شماهم اشتباه کردی ولی دیگ ب هیچ کس توصیه نکن و نگو ضرر نداره

بابا یکم مطالعه کنید تو دانشگاه لستاد کلی حرف زد اتفاقا برای سرطان رحم و سینه خوبه پروژسترون رو تنظیم میکنه