2777
2789
عنوان

قرص ال دی

| مشاهده متن کامل بحث + 2088 بازدید | 27 پست
دوتا رو مواقع اورژانسی میخورن و سالی یه بار بیشتر مجاز نیست و کلی عوارض داره. آخه این چه کاریه. برا ...

اون قرص اورژانسیه که سالی یک باره که تو بستش دوتاست باهم باید خورد ال دی فرق داره

بابا یکم مطالعه کنید تو دانشگاه لستاد کلی حرف زد اتفاقا برای سرطان رحم و سینه خوبه پروژسترون رو تنظی ...

بیخیال بحث نکنید با هم.

شاید بعضی بدن ها ضعیف باشن برا همون عوارض پیدا میکنن من ک عوارضی نداشتم همون دوبار ک خوردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره منم کلا دو بار تو زندگیم خوردم  خب منم نمیدونستم چجوری باید بخورم چون دفعه اولم اونطوری خو ...

عزیزم دفعه قبلی نمیدونم چه اتفاقی افتاده ولی خیلی اشتباه کردی.  قرص همینجوری ضرر داره چه برسه به اینکه سر خود و بدون برنامه بخوری. من پزشک نیستم و واقعا چیز بیشتری ندارم بگم. فقط دفعه دیگه اینکارو نکن.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
بیخیال بحث نکنید با هم. شاید بعضی بدن ها ضعیف باشن برا همون عوارض پیدا میکنن من ک عوارضی نداشتم همو ...

اخه سر کارم که میفهمیدن میخورم هی میگفت واااای نخور فلان میشی چاق میشی باردار نمیشی شش سال خوردم بعدم باردار شدم مجدد بعد شیردهی خوردم ..تنظیم خانواده نداشتن درمورد پروژسترون و تستسترون بدونن یه چیزی میگند 

اون قرص اورژانسیه که سالی یک باره که تو بستش دوتاست باهم باید خورد ال دی فرق داره

عزیزم شما به حدی بیسواد و ناآگاهی که ترجیح میدم بگم حق با توئه. فقط امیدوارم کمتر کسی گرفتارت بشه.

خوش باشی  

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
بابا یکم مطالعه کنید تو دانشگاه لستاد کلی حرف زد اتفاقا برای سرطان رحم و سینه خوبه پروژسترون رو تنظی ...

بله برای کسی ک مشکل داره بله ن همینجوری ۱۳ سال بخوری مگر رحمت کیست ساز یا غده ساز باشه 

هورمون ک تنظیم بشه نهایت ۳ تا ۶ ماه زمان میخواد ن ۱۳ سال الان شما مطالعه کردی ک انقد داری اطلاعات غلط میدی؟ اون چ استادیه ک نفهمید ال دی و بیش از حد استفاده کنی جلو تخمکگذاری طبیعیتو میگیره

اصلا شما ک مطالعه داری میدونی ال دی چی هست؟؟؟؟

شما خودت ۱۳ سال دیگ ام مصرف کن ولی ب بچه ۱۷ ساله این شکلی توصیه نکن

بله برای کسی ک مشکل داره بله ن همینجوری ۱۳ سال بخوری مگر رحمت کیست ساز یا غده ساز باشه  هورمون ...

کی گفته جلو تخمک گذاری میگیره اینجوری بود الان بچه پنج ساله نداشتم 

متاسفم برای این حجم از نا آگاهی و بی خردی

برای خودتون متاسف باشید که اماده سرچ کردم گذاشتم جلوتون نمیخواید یکم فکر کنید روش ال دی باعث چسبندگی میشه که اسپرم نره بالا با قطع کردنش هم بعد دوماه نرمال میشه و میشه اقدام کرد