2777
2789
عنوان

وام ازدواج

2412 بازدید | 22 پست

چندین ماهه ثبت نام کرده بودیم فرصت اخرمون بودچند ساله ازدواج کردیم وقتمون تموم شد کلی رفتم کافینت اومدم  تا بانک مورد نظرمون باز شد تا تقریبا یک ماهه پیش اس ام اس اومد رفتیم بانک گفتن بودجه نداریم فعلا اصلا وام نمیدیم امروز آخرین فرصتمون بود 😭آخه چرا این کارو با مردمو جوونا میکنن خدارو خوش میاد 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

منم بانک سامان رو زده بودم

نوبتم شد رفتم

بهم گفتن اعتبار نداری امتیاز نداری

باید فیش حقوقی بیاری، خونه به نامت باشه، حسابم داشته باشی اینجا

من اگه شغل و خونه و حساب بانکی داشتم محتاج این ۱۲۰ میلیون بودم اخه؟!😐😢😢😢😢😢

فعلا بانکمو عوض کردم ببینم چی میشه😭😭فقط کاش اینقدر وقیح نبودن که تبلیغ ازدواج و فرزند آوری کنن…

منم بانک سامان رو زده بودم نوبتم شد رفتم بهم گفتن اعتبار نداری امتیاز نداری باید فیش حقوقی بیاری، ...

دیگه وام نمیدن به خاطر این اعتراضاتو اینا الکی میگن بودجه نداریم

یه کانال معتبر نوشته بود میتونی دادستانی شکایت کنین

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بالأخره خوب می‌شه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری می‌خواد!همین که هنوز ادامه می‌دیم یعنی امیدمون زنده‌ست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزه‌ها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍

💢ورود دادستانی به پرداخت نکردن وام ازدواج

👈دادستان عمومی و انقلاب مرکز مازندران:با تعلل بانک‌ها در اعطای وام ازدواج برخورد می‌شود.

♦️متقاضیان وام ازدواج اگر به هر دلیلی به حقوق خود نرسیدند می‌توانند موارد شکایت را به دادستانی مرکز استان منعکس کنند تا از روسای شعب بانک‌ها اخذ توضیح خواسته شود.

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بالأخره خوب می‌شه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری می‌خواد!همین که هنوز ادامه می‌دیم یعنی امیدمون زنده‌ست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزه‌ها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍

نه عزیزم نمیشه به خاطر این اعتراضات دیگه هیچ وامی نمیدن 

ما هم دنبال وام ازدواج هستیم تازه هفته قبل پرونده تشکیل دادیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💢ورود دادستانی به پرداخت نکردن وام ازدواج 👈دادستان عمومی و انقلاب مرکز مازندران:با تعلل بانک‌ه ...

آخه فقط یه بانک نیس کل بانکای طرفای ما اصلا نمیدن