2777
2789
عنوان

وام ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 2412 بازدید | 22 پست
آخه فقط یه بانک نیس کل بانکای طرفای ما اصلا نمیدن 

شما از اون بانکی ک تو نوبت بودین و بهتون ندادن میتونین شکایت کنین

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بالأخره خوب می‌شه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری می‌خواد!همین که هنوز ادامه می‌دیم یعنی امیدمون زنده‌ست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزه‌ها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

گفتن میدیم؟بع ما گفتن اصلا نمیدیم معلومم نیس کی این وضعیت ادامه داره 

بازی بانک هاست 

به ماهم گفتن نمیدیم بانکتون رو عوض کنین و فلان

چندتا آشنا داشتیم اونا پادرمیونی کردن رفتیم پرونده تشکیل دادیم

ما رو هم خیلییی اذیت کردن

تو سایت میگن ۱ ضامن کافیه ولی ما ۳ تا ضامن بردیم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بالأخره خوب می‌شه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری می‌خواد!همین که هنوز ادامه می‌دیم یعنی امیدمون زنده‌ست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزه‌ها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍

بازی بانک هاست  به ماهم گفتن نمیدیم بانکتون رو عوض کنین و فلان چندتا آشنا داشتیم اونا پادرمیو ...

این بانکی که ما رفتیم ضامنارو خیلی گیر ندادن ولی گفتن دست ما نیست فعلا وضعیت همینه

این بانکی که ما رفتیم ضامنارو خیلی گیر ندادن ولی گفتن دست ما نیست فعلا وضعیت همینه

من فعلا منتظر واریزم  

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ریختن وام ازدواج براتون؟؟

بله 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40