2777
2789
عنوان

تپش قلب

400 بازدید | 21 پست

سلام خانوما هفته ۱۶ هستم تپش قلب دارم نفسم تنگه و بدن دردم ..نگران نی نی ام به نظرتون نی نی چیزیش شده؟؟

برم دکتر قلب یا متخصص زنان؟؟

فردا میخوام برم غربالگری دوم نی نی چیزیش شده باشه رو نتیجه ازمایشا معلوم میشه یا ربطی نداره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم من از ماه اول دچار تپش قلب و تنگی نفس شدید شدم مرتب تحت نظر متخصص قلب و زنان بودم هر ماه میرفتم چکاپ شما هم فردا حتما برو متخصص قلب اکو و نوار قلب بگیر متخصص زنان هم برو من تا به دنیا اومدن بچه ۲۰ میلیون خرج کردم 

منم تو بارداریم تپش قلب میگرفتم خیلی بد بود خود بخود خوب شد ماهای اخر.خیلیا اینجورن.البته من بعد از ...

جدا؟؟؟نمیدونم نفسم تنگه آخه.. خدا کنه بهترشم فقط نگران نی نی ام

جدا؟؟؟نمیدونم نفسم تنگه آخه.. خدا کنه بهترشم فقط نگران نی نی ام

نگران اون نباش جاش خوبه.خودتم سعی کن قند و فشارت و چک‌کنی.من تو بارداریم قندمم خیلللی پایین بود.شاید یکی از علتاش همین بود

عزیزم برای سلامتی خودت و نی نی صلوات فرستادم استرس نداشته باش برای منم دعا کن معجزه بشه باردار بشم

برای مادر شدنم دعا کنید و یه صلوات مهمونم کنید الهی هیچکس آرزوی داشتن اولاد به دلش نمونه  الهی آمین🌹
نگران اون نباش جاش خوبه.خودتم سعی کن قند و فشارت و چک‌کنی.من تو بارداریم قندمم خیلللی پایین بود.شاید ...

فک نکنم پایین باشه قندم اگه بالا نباشه خیلیه فشارم ۱۲ بود هفته پیش سعی میکنم نمکمو کمتر کنم