2777
2789

سلام دوستان ۲۵ آذر تولد شوهرمه 

تولد خواهر شوهرم ۲۹ البته مجرده

مادر شوهرم میگه می‌خوام ۲۵ به نیت تولدسون یه دعا بگیرم تو خونه و صبحانه بده به مردم 

حالا بگین من چیکار کنم 

کادو می‌خوام براش حلقه بخرم چون حلقه شو کم کرده 

دیگه چیکار کنم به نظرتون 

و یه سوال دیگه برا خواهر شوهر چی بخرم ؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام همسرتون اهل کت و شلوار پوشیدن هست؟

آقا هستم، بهترین صفت، داشتن انسانیت است، البته به شرطی که طرف مقابل ارزشش رو داشته باشه و قدر بدونه. تاپیکهای خوب رو میخونم و کمکهام و دیدگاهمو میزارم ولی اهل کار خلاف نیستم.🌹👍🏻

این جدیده؟!معمولا تولد میگیرن😐😐😐😐

از یه متخصص ارتوپد سوال شد چطوری خدا رو شناختی؟گفت: کنار دریا، مرغابی را دیدم که پایش شکسته بود.اومد پایش را داخل گل های رس مالید بعد به پشت خوابید،پایش را سمت نور خورشید گرفت تا خشک شد.اینطوری پای خود را گچ گرفت!فهمیدم خدایی هست که به او آموزش داده...به خودت نگاه کنی خداشناس میشوی...مغرور نشوید!وقتی پرنده ای زنده است مورچه را میخورد،وقتی میمیرد مورچه او را میخورد.شرایط به مرور زمان تغییر میکند،هیچوقت کسی را تحقیر نکنید.شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمندتر است.یک درخت، هزاران چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد یک چوب کبریت میتواند هزاران درخت را بسوزاند!پس خوب باشیم و خوبی کنیم...🙏🏻🌸باردار نیستم دوستان😎💜

خب شما شب 25 یعنی شب قبل تولد شوهرت با هم شام برید بیرون و هدیه اش رو بهش بده یا براش یه مینی کیک کوچیک بگیر و عصرانه برین کافه براش تولد دوتایی بگیر و کادو رو بهش بده

واسه خواهر شوهرت هم همون روز که رفتی خونه مادرشوهرت هدیه اش رو بده، هدیه هم ببین برات چکار کرده تولدهات

ادکلن، اسپری، شال، لوازم آرایش، کیف پول... 

خب اشکال نداره برای سلامتیشون میخواد دعا برگزار کنه

شما شب کیک بخر و شمع و گل و این چیزا کادو.رو.به شوهرت بده روز تولد خواهرشوهرت هم هدیه خودشو.بده اگر تونستی ی کیک هم بگیر با هدیه اش ببر خونه شون.

شال و بلوز بافت مثلا گردنبند نقره.کیف های کوچیک بندی. لوازم ارایش..  

همتای مامانم بودم❤